Mit "érez", él át a magzat abortusz alatt?
Na pl ilyenekre gondoltam, és simán le is írja, dobálózik a gyerekei életével..... ez kell, ez meg nem, ez is kell...
"Nekem volt egy abortuszom 18 évesen, majd még egy fél év múlva. Aztán később, 2évig próbálkoztunk a babával (ugyanaz maradt a párom végig), de nem jött össze. Aztán kezdett megromlani a házasságunk, én teherbe estem egy másik férfitól sajnos, ez a 2. abortusz után 5 évvel történt. De pont közben már megbeszéltük a férjemmel a dolgokat, ismét összejöttünk, a babát elvetettem. Rá fél évre ismét teherbe estem a férjemtől, természetesen megtartottuk a babát, már 3 éves, és most van félúton a kistesója, aki első próbálkozásra sikerült.
Én is azt hittem amikor már 2 éve próbálkoztunk, hogy nem lehet gyerekem, beletörődtem, hogy meddő lettem az abortuszok után. Aztán mégis sikerült, mindenféle beavatkozás nélkül, mint pl doki, vagy gyógyszerek, hőmérőzés, bármi. Ne add fel a reményt, menj dokihoz kivizsgálásra, és a férjedet is meg kell vizsgálni. A remény hal meg utoljára!"
Barbianyu...ez durva. Sajnálom, de végülis örülök mert anyukád csak meggondolta magát és most itt lehetsz. :) Na erről van szó pontosan, hogy az élő kisembereket ölik meg az abortusz során és hiába jön valaki a tudományos maszlaggal meg a nők jogaival és hogy a természet úgyis szelektál... Az egy dolog, viszont hogy mi ölessük meg kényünk-kedvünk szerint és észre sem vesszük milyen szörnyűséget teszünk... Nekem nem fér a fejembe, komolyan mondom. Nem is értem hogyan lehet az ilyesmi legális és hogyan egyeztethető össze az orvosi esküvel, az élet védelmével. Megdöbbent minden egyes abortusszal kapcsolatos kérdés, téma és őszintén szólva én senkit nem tudok megérteni aki elveteti a babáját, ha az nem esetleg valami súlyos betegség miatt történik. Ahogy egy válasznál olvastam, az sem baj ha nincs meg épp mindene a gyereknek, csak élhessen...
Az a baj, hogy az emberekből kezdett kihalni a lelkiismeret és fogalmuk nincs milyen kegyetlenül képesek beszélni egy kisember sorsáról.
Kedves 66 százalékos: te mit gondolsz, jól döntött anyukád, hogy megszült és úgy 11-12 hetesen nem szedetett darabokra (mikor már a szíved hetek óta dobogott)??? Hogy is lehet védeni ezt a szörnyűséget, mondja meg nekem valaki?
Tényleg nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!