Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a tesztem?

Megnézitek a tesztem?

Figyelt kérdés

Most este csináltam [link]

Holnapra nemvárom.

2013. márc. 12. 19:32
1 2 3
 21/27 betta55 ***** válasza:
Nekem is volt ilyen tesztem,de akkor voltam babás!ez csak a helye lesz!ha nem jön mrg, csinálj 2 nap múlva első pisiből tesztet.megy a drukk! :-)
2013. márc. 12. 21:41
 22/27 betta55 ***** válasza:
Szóval nem voltam babás!bocsi
2013. márc. 12. 21:42
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem pont ugyan ilyen volt es az is x-epil. 1 het mulva megjott:(( azert szurkolok, hogy neked osszejojjon !
2013. márc. 12. 22:12
 24/27 anonim ***** válasza:
Én látom mindkét fotón. Megy a drukk!
2013. márc. 12. 22:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Talan. Ha oldalra forditod es a keskeny reszt nezed mit latsz? Ahol a terhescsiknak kene lennie, latsz oldalrol valamit? Nem tudom ertheto-e, ahogy irtam... :-) Nekem ez segitett. Jobb lenne, ha reggeli vizelettel probalkoznal. Ja, es a corax teszt nekem eros csikot adott, amikor az x-epil meg iszonyat halvanyat, ha gondolod probald ki. dm kb 900 huf
2013. márc. 12. 22:45
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is látom a 2-dik képen! De a foto nem mindig adja vissza azt, ami a valóság. Nekem anno a párom segített, ha bizonytalan voltam. Neked látja a párod a második csíkot? Mert ha igen, az jó jel :) Megy a drukk
2013. márc. 13. 00:38
 27/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Elnezest, hogy most jottem. Koszonom, hogy ennyien idot szakitotok ram! Megprobalok mindenr valaszolni.

Igen enyem a masik kerdes.

Eloben is latszik a masodik csik.

Nem jott meg es ez jo. Remelem nem is fog :-)

Most varok a tesztelessel.

Koszi a valaszokat a drukkokat. Irok mindenkeppen! :-)

Aki mostanaban tesztel annak drukk ezerrel!

2013. márc. 13. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!