Megnézitek a tesztem? Ki mit lát rajta?
Figyelt kérdés
10. dpo-n készült, én mintha látnék valami maszatot. De ha van is, gondolom csak szellemcsík. A zöld teszt LH teszt, csak összehasonlítás képpen tettem mellé, a kéket kell nézni.
2011. febr. 4. 09:37
1/20 anonim válasza:
Én is látom a "maszatot"!:) SZerintem ez pozi! Gratulálok!
2/20 anonim válasza:
Rogton ilyen lett vagy szaradas utan?nekem szaradasi csiknak tunik.
3/20 anonim válasza:
Szerintem akkor tesztelj inkább, ha már késik. Ezt nem igazán lehet eldönteni, hogy mi az a "maszat".
De legalább várd meg a nemvárt napját.
Drukk!
8+5 km
4/20 anonim válasza:
a kék a terhességi teszt?
mert azon nincs semmi :-(
5/20 anonim válasza:
A kéken szinte láthatatlan, a zöldön halvány.
6/20 anonim válasza:
Ez hányas teszt? Ha 25-ös, kár volt vele próbálkozni, kis türelem.
7/20 A kérdező kommentje:
Igen, a kéket kell nézni. A zöld az LH teszt. Csak azért tettem mellé, hogy lássam hol kellene lenni a csíknak.
Szerintem is száradási csík. Elvileg 30 perc után érvénytelen a teszt, ezt kb ennyi idő után láttam meg, de mondjuk akkor kezdtem el vizslatni jobban...
Köszi a válaszokat!
2011. febr. 4. 09:49
8/20 A kérdező kommentje:
10-es teszt, OneStep.
2011. febr. 4. 09:50
9/20 anonim válasza:
a terhességi teszten semmi sincs :-(
10/20 anonim válasza:
Ne kenődj el, még annyi idő van, lehet még igazi pozi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!