Megnézitek a tesztem? 9. dpo. X-epil teszt.
2013. márc. 7. 11:43
1/63 anonim válasza:
Én negatívnak látom, de ilyen korán elég ritka, hogy kimutassák a tesztek, ha létre is jött terhesség. 5 nap mlva próbáld meg jra. Drukkolok!
3/63 anonim válasza:
Kinagyítottam, de semmit nem látok rajta sajnos. Ismételd meg 3-4 nap múlva.
4/63 anonim válasza:
Szia
Szerintem ez nega.
De 9.nap korai volt...akkor csinálj tesztet mikor meg kéne jönnie ez a 14-15.nap én a 15 napon csináltam akkor már volt 2 csik..
drukkolok...
5/63 A kérdező kommentje:
Okés :-) . Nem vártam nagy csodàt még ma. Köszi mindenkinek!
2013. márc. 7. 11:47
6/63 anonim válasza:
Szia!
Bocsi, de én gyakorlatilag semmit nem látok a teszten, szóval negatív, de éppen terhes is lehetsz. Ennyire korán a legprofibb tesztek sem mutatnak semmit.
Pár nap és tedd fel az új tesztet :)
7/63 A kérdező kommentje:
Pár nap mùlva megcsinálom és jövök! :-)
Köszönöm!
2013. márc. 7. 11:51
8/63 anonim válasza:
Kérdező te látsz rajta valamit ?hátha élőben más))
10/63 anonim válasza:
Negatív. Könyörgöm senki ne képzeljen már bele csíkokat, mert csak a kérdezőknek árt, ha mégsem baba. A pozitív teszten látni a csíkot, nem nagyítóval, nem fény alatt, nem a paintben színek invertálásával. Ránézel, és látod. Attól függetlenül lehetsz terhes, hogy a teszt negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!