Lily teszt megnézitek? Pozitív vagy negatív?
2012. okt. 6. 16:40
1/36 anonim válasza:
ha terhességi teszt, akkor ez pozitív! nekem is ilyen volt az első tesztem. a következőt 7 nap múlva csináltam délután, s akkor már nagyon erős volt a csík!
gratulálok!
(sajnos, én közben elvetéltem)
2/36 anonim válasza:
Látom mire gondolsz, de én ezt inkább mondanám egyelőre száradási csíknak. Akkor tesztelj, amikor már valóban meg kéne jönnie, mert ilyenkor csak lelomboz az esetleges (ál)negatív teszt!
3/36 A kérdező kommentje:
Terhességi teszt. Ma délutáni. Kb. 15 perc alatt lett ilyen, de par perc után már halványan lehetett picit látni.
2012. okt. 6. 16:48
4/36 A kérdező kommentje:
Kedves első sajnálom! Nekem is volt vetélésem! Ezt s tesztet még nem használtam. Jòkat olvastam rôla. Kiváncsi vagyok pár nap múlva erősödik e. Jo lenne :-)
2012. okt. 6. 16:50
5/36 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív. A száradási csík nem ilyen, az nem is látszik. Gratulálok, bár én is ilyet tesztelnék!!
6/36 anonim válasza:
ez száradási csik ö maga irta 15 perc után iylet lett ha igazi pozi lenen akkor rózsiszin lenen mégha halovány akkor is holnap vagy kétnaponta ujra tesztelj és rukk
7/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò! Legyen igazad, nagyon szeretném! Bár még ne kiabáljuk el! Èn a sok tünet miatt teszteltem ma, meg hamarabb volt pé.-m. 2nap múlva ismételek reggeliből. Melyik teszt megbízhatò?
2012. okt. 6. 16:57
8/36 A kérdező kommentje:
Èn sem tudom eldönteni, azért raktam fel. Èlőben rôzsaszinesebb. Nem tudom... A száradási csík ilyen?
2012. okt. 6. 16:59
9/36 anonim válasza:
Ez nem száradási csík!! Kedves kérdező, ez pozitív, anyuka leszel! A száradási csík nem rózsaszín! Ez meg az!
10/36 anonim válasza:
Kedves válaszolók!
Nyugodtan kövezzetek meg vagy pontozzatok le,de ez bizony pozitív. Átraktam negatívba,hogy lássuk mindannyian: [link]
Annyit még hozzá,hogy nekem pl FÉL ÓRA után lett pozitív,nemvárt előtt 1 nappal,de ennél sokkal-sokkal halványabb volt és mégis várandós vagyok,méghozzá ikrekkel. Nem akarok a kérdezőben kósza reménysugarakat ébreszteni,de a kérdésre válaszolva ez bizony pozitív. Halk gratula!:)
15+4 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!