Lily teszt megnézitek? Pozitív vagy negatív?
2012. okt. 6. 16:40
11/36 anonim válasza:
A kérdés tényleg csak az, hogy rózsaszín–e. Mert ha igen, akkor bizony babát vársz. Nekem egyébként mindkét babámnál csak 10–15 perc után lett egyértelmű a nemvárt előtt elvégzett teszt. Majd írj fejleményeket!
12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Remélem más tesztem is csíkos lesz. :-)
2012. okt. 6. 18:38
13/36 anonim válasza:
Kicsit vaksi vagyok, de halovány pozitívnak látszik. :)
14/36 anonim válasza:
bizony ez pozitív! nekem egy óra múlva lett pozitív 3 évvel ezelőtt, a kukából szedtem ki :-) de fél óráig nézegettem még a letelt idő után... gratula. túl vagyok talán 200 teszten, egyszer volt áll pozitív, mert nem követtem rendesen a használati útmutatót. a 2. alkalommal, nos a lányom 3 éves lassan! majd tegyél fel két nap mulva újabb tesztet én nagyon fogm várni .-)
15/36 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy 2 nap mulva erösődik. :-) elfogadom mindenki válaszát :-) még nem élem bele magam.
2012. okt. 6. 21:12
16/36 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy milyen lett a teszt 2 nap múlva. Addig is drukk...
17/36 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! Köszi!
2012. okt. 6. 22:38
19/36 anonim válasza:
én is pozitívnak látom. ha jól olvastam, akkor délutáni pisiből csináltad? ha igen, akkor szerintem holnap reggeli elsőből már kicsit erősebb lesz, ha nem akarsz várni 2 napot.
én is délutániból csináltam az első tesztem, de az erős pozitív volt... de a bizti kedvéért másnap reggel csináltam még egyet és az is pozi lett :)
szóval drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen a teszted! majd írj mi lett! hajrá :)
20 hetes kismama
20/36 anonim válasza:
Bírom a vaksi,és színtévesztő embereket,akik ilyenek,vegyenek szemüveget!
Kedves kérdező,ez tuti pozi,szívből gratulálok,boldog babavárást!♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!