Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyzetemben?

Ti mit tennétek a helyzetemben?

Figyelt kérdés

24éves múltam, a párom 28 éves, 1,5 éve vagyunk együtt, neki van saját lakása ahol mondjuk azt h együtt élünk mivel a munkák abba a városba költ mindkettőnket, a szüleim 40 km-re laknak tőlünk szóval én sűrűn haza járok!

Nagyon váratlanul ért h terhes lettem, egyáltalán nem számítottam rá! Nagyon nem is került eddig köztünk szóba ez a téma! Most vagyok a 10ig hétben a párom még nem tudja!

Anyagi helyzetünk elég jó, mindkettőnknek jó munkája van, jó fizetéssel!

Ti bevállalnátok a babát?

2013. márc. 12. 13:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A pároddal meg kell beszélnetek!!! Mind két döntés hatalmas felelősség, a kettőtök felelőssége. De amíg nem beszélitek meg, addig nem tudhatod, hogy esetleg milyen pozitív érveket kapsz tőle, amivel rögtön meggyőz. Bár ez igaz lehet a nemleges válaszára is, ami által viszont könnyebben meg tudod hozni a döntést, hogy még most nem fér bele a baba. Szóval hajrá, beszéljetek!
2013. márc. 12. 14:53
 22/26 anonim válasza:

nekem még nincsen babám, de nagyjából át tudom érezni, h milyen érzések kavarognak benned, én sem tudom h mit tennék a helyedben, a pároddal mindenképpen beszélj és ez most csak kettőtök felelőssége lesz h milyen döntést hoztok!

kíváncsi vagyok h h döntötök, ha nem indiszkrét kérés majd megírhatnád!

24L

2013. márc. 12. 15:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen megtartanám a babát, már csak azért is mert egy életet szerintem nagy vétek kioltani a karrier miatt. Ha már nem védekeztél megfelelően, legalább a következményeket vállald. Mi 10 évig védekeztünk a párommal (egyszer sem "csúszott be" a baba) és mikor eldöntöttük, hogy itt az idő a babavállalásra, akkor rögtön az első hónapban megfogant a babám. Szóval az szerintem butaság, hogy váratlanul ért a terhesség. Ha valaki védekezik MEGFELELŐEN, akkor nem sok esély van egy babára. Na mindegy.

A karrierről meg annyit, hogy 24 évesen még olyan sokat nem fektethettél bele a dologba, mert írtad, hogy sokat tanultál. Ha elvégeztél egy egyetemet, akkor kb 1 éve dolgozol csak. Javíts ki, ha tévedek. Szerintem inkább most van itt az ideje a gyerekvállalásnak, mintsem később, mikor már tényleg bele veted magad a karrierépítésbe.

Írtad, hogy a külföldi utazások miatt aggódsz, akkor ha később vállaltok babát, akkor nem kell majd utazgatnod? Szerintem tutira kell. Az én férjem vezető beosztásban dolgozik, utazgat rendesen, de még a karrierje elején tized ennyit kellett utaznia, úgyhogy az, hogy az utazgatások miatt nem akarod megtartani a babát nem állja meg a helyét. Ezért egy életet kioltani, aki nem kérte, hogy élhessen..., ti hoztátok létre, a ti gyereketek!

A párodnak meg mindenképp mondd el, mert nélküle nem dönthetsz, az ő gyereke is. Amúgy az abortuszról már tutira lekéstél, ha valóban 10 hetes vagy. Mert annak ha jól tudom nem kevés az átfutási ideje.

2013. márc. 12. 16:00
 24/26 A kérdező kommentje:
elmondtam a páromnak! kicsit lesokkoltam vele! holnap jön haza és akkor majd még átbeszéljünk!
2013. márc. 13. 10:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Majd leírod hogyan döntöttetek? Minden jót. 14#
2013. márc. 13. 10:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha jó anyagi körülmények között éltek mi biztos megtartanánk a férjemmel.Én a napokban leszek 24,de 3 éves lesz a kisfiam.Egyáltalán nem bántam meg.Ha meg vannak veled elégedve,akkor úgyis visszamehetsz dolgozni, 1,5-2 évesen meg megy bölcsibe a kicsid.Van gyermeked is,meg te is haladsz előre.Míg gyed-en vagy addig tanulhatsz is,képezheted magad.Meg nem tudom milyen munkakörben vagy,de hátha tudsz otthonról is segíteni.Mindenre van megoldás!!
2013. márc. 13. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!