Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyzetemben?

Ti mit tennétek a helyzetemben?

Figyelt kérdés

24éves múltam, a párom 28 éves, 1,5 éve vagyunk együtt, neki van saját lakása ahol mondjuk azt h együtt élünk mivel a munkák abba a városba költ mindkettőnket, a szüleim 40 km-re laknak tőlünk szóval én sűrűn haza járok!

Nagyon váratlanul ért h terhes lettem, egyáltalán nem számítottam rá! Nagyon nem is került eddig köztünk szóba ez a téma! Most vagyok a 10ig hétben a párom még nem tudja!

Anyagi helyzetünk elég jó, mindkettőnknek jó munkája van, jó fizetéssel!

Ti bevállalnátok a babát?

2013. márc. 12. 13:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

igen valószínűleg úgy tűnhet h nekem most a babánál is fontosabb a munkám! de nem tudom miét baj az h egy nő is el akar valamit érni az életben? sokat tanultam azért h itt dolgozhassak és szeretnék még feljebb jutni!

de ugyanakkor lehet h úgy tűnik h csak a munkám a fontos, de ez nem igaz, szeretem a páromat és nyilván szeretnék tőle babát csak ez kicsit váratlanul ért és kicsit korábban jött mint gondoltam!

2013. márc. 12. 14:06
 12/26 anonim ***** válasza:

nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy nem mondod el neki. együtt kell végigcsinálnotok, bármi is lesz!

DE erre két heted is alig van....ráadásul az abortusz se az a hipphopp dolog.

2013. márc. 12. 14:07
 13/26 A kérdező kommentje:
igen az övé EGYÉBKÉNT!
2013. márc. 12. 14:07
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Az nem igaz hogy a te életed változik majd meg..MErt részben az övé is..Ha ő elmegy dolgozni nyilván értetek teszi..De nem tudom tényleg mit aggódsz egyedül ezen, Ahogy nézem te nagyon a karriered mellett akarsz dönteni, És evvel nincs is gond.A gond az hogy nem minket kell meggyőznöd.Hanem már rég el kellett volna mondani a párodnak, lehet ő is azt mondaná amit te, hogy még várjatrok pár évet a gyerekkel.Mindenféleképp 2en kell eldöntsétek.Mert ha egymagad döntesz rámegy a kapcsolatotok hidd el. Szereted annyira hogy adj a véleményére és érdekeljen ő mit szeretne? Akkor most mond el neki azonnal.ne késlekedj. A másik pedig hogy most nemcsak a karrieredről van szó.Hanem egy életről. Egy életről benned, és egy új életről 9 hónap mulva amikor is már család lesztek ha megtartjátok, és ennek az uj életnek minden rossz velejárójárol és minden pillanat boldogságáról.Ha megtartjátok nem fogjátok megbánni akármilyen nehéz is lesz. Mindenesetre dönteni 2 kell. És akárhogyis döntetek azután ne kérdőjelezzétek meg soha. Gratulálok, a babához amugy, te átéled azt amit sokan hiába várnak. Ha nem tartjátok meg, nagyon nehéz és felelőségteljes döntést hoztatok.
2013. márc. 12. 14:19
 15/26 anonim ***** válasza:
este mond el neki szerintem, telefonon, bárhogy. ha el akarod vetetni, nem lesz rá már időd, hidd el. ha meg megtartjátok, jobb tudni, egyébként is ki fog derülni, abortusz után sokáig nincs szex, ha meg megtartod, csak elmondod egyszer? :)
 16/26 anonim ***** válasza:
ja amugy simán bevállalnám. :D
 17/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat főleg a 14/16-nak (pár könnycseppem legördült)
2013. márc. 12. 14:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Ó sajnálom, nem akartalak megríkatni! Csak valahogy megértetni hogy nem dönthettsz egyedül semmiképp.

Nehéz nem elfogultan válaszolni a kérdésedre, mondom én simán bevállalnám, de azért mert már több mint egy éve próbálkozunk. Viszont ha fiatalabb koromban mondjuk 20 évesen véletlen terhes lettem volna akkor isbevállaltuk volna.Én ilyen vagyok, de szerencsére valamennyire tudok más nézőpont szerint gondolkodni.

2013. márc. 12. 14:34
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Új hozzászóló vagyok...és meg tudlak érteni egyik és másik oldalról is nézve. A karriered szempontjából nézve lehet jobb lenne, ha most megszületne a babátok (már ha mind a ketten szeretnétek) és utána ha Te is úgy szeretnéd, akkor minél hamarabb vissza mennél dolgozni. 25-26 évesen még simán építhetsz csúcs-szuper karriert. És egy csodás babád is van. Viszont ha most elveteted és később, amikor úgy gondolod, ha na most rögtön gyereket szeretnék, és a baba véletlenül nem fog jönni, akkor magadat fogod hibáztatni, hogy nem tartottad meg. Szerintem...

Kíváncsi vagyok hogy fogsz dönteni, de én remélem a baba mellett! :)

2013. márc. 12. 14:39
 20/26 A kérdező kommentje:

nagyon sajnálom h nektek nem jön össze a baba, tudom h sokan lennének a helyemben én pedig a karrieremmel jövök h milyen fontos! csak ez iszonyat felelősség és nem tudom h a párom h fog reagálni és azt sem tudom h mit szeretnék h h reagáljon!

és igen nyilván utána építhetek karriert csak akkor viszem magammal 3-4 hétre külföldre, vagy bébiszitter nevelje fel?

2013. márc. 12. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!