Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A korai vetélést valóban nem...

A korai vetélést valóban nem veszi észre a legtöbb nő? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Múlt hónapban a 30-33 napos ciklusom kitolódott 43 napra. 4 napos késé után csináltam egy Gabrell tesztet, ami időn belül, de nagyon halványan + lett. Majd kb. 15 perc után eltűnt a második csík. Rá pár napra csináltam Clearblue tesztet, ami - lett, de másnapra meg +. Aztán végül is 1,5 hét késés után megjött.

Lehetett ez korai vetélés? Vagy ez hülyesé? Segítsetek kérlek Titeket.

Köszi.

2009. szept. 14. 08:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Eddig biztató, nagyon is. Drukkolok!
2009. szept. 17. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Én szó szerint ugyanúgy jártam, mint a 17:48-as. Pozitív teszt, aztán vérzés, duphaston, de csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látták, és nem is maradt meg a terhesség. Ez márciusban volt.

A doki azzal vigasztalt, hogy egy ilyen spontán vetélés után könnyebb teherbe esni, csak 1 ciklust várjunk.

El voltam szomorodva, de végül igaza lett :)))

15 hetes kismama

2009. szept. 17. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, 17.48-as vagyok. Nálam azóta sincs semmi...

Arra viszont jó volt ez a kis affér, hogy tudjam, elvileg teherbe tudok esni...

Gratulálok a pocakban lévő babádhoz!

2009. szept. 17. 17:25
 14/15 nini24 ***** válasza:

Sziasztok!

Én is ugyanígy jártam augusztusban! Closty, majd choragon hatására végre volt pém, meg tüszőrepi, majd 2 napos késéssel pozitív teszt, majd másnap nega clarblue, harmadnap halvány pozi valami más nevű teszt, erre rá 2 percre meg is jött! :(( Doki szerint kémiai terhesség, sok nő észre sem veszi, egyszerű kékésnek tekinti!:(( Én kicsit összetörtem! Azóta még pém se volt! :((( Októberben hormonvizsgálatok, újabb closty :(

2009. szept. 17. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így összezavar a szervezeted. Nekem világ életemben 28 napos volt, de ahogy elkezdünk próbálkozni rögtön 35 napra ugrott, és más is volt a mensim (egyszer erős nyilalás és megjött). Két 35 napos után pedig összejött:) Anyukámnak az a véleménye, hogy a szervezetnek meg kell tanulnia, milyen is egy terhesség. Ezzel meg is vigasztalt, mivel nálunk sajnos voltak egészségügyi problémák. Az vigasztaljon, hogy van esély, mert már egyszer majdnem összejött :)
2009. szept. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!