A korai vetélést valóban nem veszi észre a legtöbb nő? Részletek lent.
Múlt hónapban a 30-33 napos ciklusom kitolódott 43 napra. 4 napos késé után csináltam egy Gabrell tesztet, ami időn belül, de nagyon halványan + lett. Majd kb. 15 perc után eltűnt a második csík. Rá pár napra csináltam Clearblue tesztet, ami - lett, de másnapra meg +. Aztán végül is 1,5 hét késés után megjött.
Lehetett ez korai vetélés? Vagy ez hülyesé? Segítsetek kérlek Titeket.
Köszi.
Én szó szerint ugyanúgy jártam, mint a 17:48-as. Pozitív teszt, aztán vérzés, duphaston, de csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látták, és nem is maradt meg a terhesség. Ez márciusban volt.
A doki azzal vigasztalt, hogy egy ilyen spontán vetélés után könnyebb teherbe esni, csak 1 ciklust várjunk.
El voltam szomorodva, de végül igaza lett :)))
15 hetes kismama
Kedves utolsó, 17.48-as vagyok. Nálam azóta sincs semmi...
Arra viszont jó volt ez a kis affér, hogy tudjam, elvileg teherbe tudok esni...
Gratulálok a pocakban lévő babádhoz!
Sziasztok!
Én is ugyanígy jártam augusztusban! Closty, majd choragon hatására végre volt pém, meg tüszőrepi, majd 2 napos késéssel pozitív teszt, majd másnap nega clarblue, harmadnap halvány pozi valami más nevű teszt, erre rá 2 percre meg is jött! :(( Doki szerint kémiai terhesség, sok nő észre sem veszi, egyszerű kékésnek tekinti!:(( Én kicsit összetörtem! Azóta még pém se volt! :((( Októberben hormonvizsgálatok, újabb closty :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!