Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az E vitamin méregtelenít?

Az E vitamin méregtelenít?

Figyelt kérdés
Mert mióta szedem, fáj a sarkam, a fejem, ver a víz, aztán hasmenés ... Szóval méregtelenítéses tünetek:) Igaz, diétázni is kezdtem. Mitől lehet?
2013. márc. 10. 13:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mitől, de hogy nem az E vitamintól az fix. A sarkad rossz cipőtől, tartásproblémától, a fejed folyadékhiánytól, amit a kevés bevitt foyladék és a hasmenés együttesen okozott (napi min. 2-2.5 l foyladék kell), hasmenés meg lehet attól, hogy nagyobb mennyiségű édesítőszert ettél (nem tudom, mit jelent nálad a diéta).

A fejed fájhat attól is, hogy leesik a vércukorszinted.

A diéta nem tudom, mit jelent, minden tüneted okát ott keresném. Az E vitamin csak egy vitamin.

Méregteleníteni pedig nem lehet a testet, csak évek alatt. A méregtelenítő kúrák, azon túl, hogy drasztikus folyadékvesztéssel járnak, nem méreg-mentesítik a szervezetet. Ez tévhit. Ezek csak hasmenések, amiket magunknak okozunk.

2013. márc. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!