Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitaminokat ajánlotok?

Milyen vitaminokat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a párommal. Tudok mondani vitaminokat, gyógykészítményeket amit ajánlott szedni "babázás" előtt?

Férjemnek és nekem is egyaránt kellene :)

2013. febr. 18. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
L-arginin, és MACA kapszula! Google, olvass utána! Sok sikert.
2013. febr. 18. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez ma divat. Mindenki azt szed amit akar. Nekem van 3 gyerelem, nem szedtem semmit és a férjem sem. Egyik sem hülye, normálisak, tanulásban sincs semmi gond. N
2013. febr. 18. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem jön össze azért kellene......
2013. febr. 18. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk 3. próbálkozásra sikerült,az első sikertelen próbálkozás után mi Supradint kezdtünk el szedni.De egyébként szedhettek Gravidát is,azt szedheti a párod is hiába terhes vitamin,mivel az csak vitamin nem tartalmaz semmi féle hormont!!Azt nyugodtan szedhetitek mind a ketten :)

Sok sikert a babához :)

2013. febr. 18. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Te valóban szedj nyugodtan Gravidát, de az első időben szerintem bőven elég a folsav+B-vitamin komplex. A párodnak pedig legfontosabb az E-vitamin+C-vitamin és én még Men's Maca-t is adoka páromnak.És persze az egészséges, vitamindús táplálkozás!Mi rengeteg gyümölcsöt eszünk! De!Ha nem jön a baba - ahogy írod - inkább menjetek el orvoshoz, lehet más áll a háttérben!Sok szerencsét!
2013. febr. 18. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
a D vitamin javítja az ösztrogén és progeszteron szintet-lehetőleg nagy adag legyen, ffiaknál emeli a spermaszámot. Az E vitamin a pajzsmirigy működését javítja. A C vitamin pedig alapból hasznos. Emellett ajánlom még a Folsavat.
2013. febr. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!