Te mit látsz a görbémen?
Tegnap este (8-10 között) ittam egy pohár sört, mert ünnepeltünk a barátainkkal.
Nem tudom, hogy ez beszámít-e a reggeli hőmbe.
41 cn-n lenne értelme majd tesztelni, nem?!
Mivel eléggé későn volt ovum (elméletileg). Bár, eléggé "fent" van a hőm, szóval jó jel szerintem, hogy nem esett vissza az alaphőre (36,5).
Viszont én nem tudom eldönteni, hogy lehet-e bébi a dologban vagy sem?!
Mert én nézegettem sok terhes görbét, de ott végig fent volt a hő. Mármint 37 környékén.
Nekem meg csak ovu után 2 nappal ment fel, aznap reggel 10 tájékán azt hittem, hogy meghalok a buszon, úgy fájt mindenem.. a könnyeim kicsordultak :(
Akkor van értelme tesztelni először, amikor meg kellene, vagyis nem kellene megjönnie, vagy utána 1-2 nappal.
Ha jól számolok (ami közel sem biztos jelen állapotban :D ), akkor te a 29. napon jársz.
Hagyd ezt a hőt fenébe, és tesztelj, aznap, amikor nem várod, vagy 1-2 nap késésnél :)
Mióta vársz egyébként babára?
A ciklus.hu 15-re írja, hogy megfog jönni.
Nem szeretnék még tesztelni, mert szerintem, ha baba is van a dologban, akkor az nagyon korai teszt lenne és nem szeretnék csalódni.
Én úgy tudom, hogy ovutól számítva 14 napra fog megjönni. Az pedig akkor a 41 cn körül lesz, amikorra nem szeretném várni.
Ez a 2. hónap a próbálkozásból. Van már egy lányunk, aki 20 hónapos.
Azért raktam fel a kérdést, mert nagyon egysíkú ez a görbe és én nem tudok/szeretnék hinni a szememnek.
Aki pedig tapasztalt a görbézésben, az csak tud valamit mondani rá.
Ohh egek, 2. próbálkozós hónapban miért használsz ovu tesztet és miért méred a hődet?
Semmi értelme :)
Vagy korábban is nehezen estél teherbe?
Ha semmi gond nem volt, akkor csak feleslegesen számolod nézed, keseredsz el esetleg olyan dolgokon, amiken egyáltalán nem kellene.
Mindennap mindent ugyanúgy csinálok.
Nyelvem alatt, digitális mérővel, 5 percig mérem, 6:40-6:45-ig.
Elsőnek én is azt hittem hosszú ideig, hogy a hőmérő rossz, de aztán felugrott 37-re a hőm.
Igen, most elindult felfele, de hát ez engem nem nyugtat meg.
12 cn-nél volt ovum?! Én úgy tudom, hogy ovu akkor van, ha utána felmegy a hő.. és mivel ez karót nyelt görbe volt eddig, így esélytelen, hogy ott ovum volt. Azt azért a hőmérséklet mutatta volna.
Egyébként a 36,4 előtt 1-2 nappal cickafarkfű ülőfürdőt vettem, de ha ez ilyen baromi hatásos volt, akkor megeszem a kalapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!