Ez a hőleesés a görbémen már az ovut jelzi?
A hőgörbén az ovuláció biztos ténye mindig csak utólag állapítható meg, amikor már megtörtént. "Akció szempontjából" az már lekésettnek tekinthető.
Amúgy pedig nem KELL leesnie a hőnek, ez nem mindig történik meg, a lényeg az emelkedés.
Az a nap számít "megemelkedettnek", amit 6 olyan nap előz meg, aminél magasabb értéket mérsz. Az első ilyen megemelkedett napon, legkésőbb annak estéjén érdemes együtt lenni. És utána is még kérdéses a folytatás, mert ugye visszamenőleg állapítható meg, hogy "az volt-e az".
A válaszom tehát, nem, ez még nem volt az, de ha szabályosak a ciklusaid nagyjából, akkor ez még korai is lenne.
Mint írtam, még nem jött el az ideje.
3
a ciklus előtt úgy gondoltam, hogy majd kb. 16-17.nap körül lesz az ovum.
Amikor egyszer sikerült a teherbe esés, akkor a 12. vagy a 17.napi együttlét hozott sikert (sajnos elvetéltem). Inkább a 17.napira gondolok, mert a 31. ciklusnapon, tehát 14 nappal később csak halvány pozitív volt a hcg teszt. 1 hét múlva teszteltem újra, s akkor már full erős volt.
hétfőn megy uh-ra, megnézzük, mi újság odabent :)
így változott.
ma jelent meg a tojásfehérjés folyás és az ovuteszten is elkezdett erősödni a csík, de még egyelőre halványabb, így negatívnak számít. szóval még pár nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!