Ez a hőleesés a görbémen már az ovut jelzi?
Valószínűleg igen, bár nem tudom, a 10. ciklusnapodon mi az a pötty ott 36,5-ön.
Biztosat egyébként az első megemelkedett nap után 2 vagy 3 nappal lehet mondani, tehát még a holnapot meg kell várni...
13 vagyok, meg még korábbi is...
Ez most jól néz ki, az ovuláció szempontjából, és bár kedves a másik válaszoló, de hogy van-e baba, az a görbének ebből a fázisából nem leolvasható.
És továbbra is kíváncsi lennék, hogy mi történt a 10. ciklusnapodon, mert ott valami miatt megugrott a hőd.
A hőt bizonyos események "tévesen" megemelhetik.
Pl.: erős fejfájás, vagy előző esti alkohol fogyasztás, gyógyszer bevétel, késői bulizás/éjjeli evés, erős stressz, ilyesmi. Vagy később mérted jóval, mint szoktad.
Ha ilyen történt előző este/éjjel, akkor az a nap kizárójelezhető, és akkor a jelölt helyen megtörtént az ovuláció, ha viszont semmi kizáró ok nem volt, akkor esélyes, hogy a 22-23 ciklusnap közé tolódott az ovulációd, bár ennek bizonyosságát további 2-3 nap elteltével lehetne megállapítani.
köszi a részletes leírást!
22-23. naptári napra gondoltál, ugye? azaz a 17-18.ciklusnapra.
ezt honnan lehet majd utólag megtudni?
bár a ciklusom csak 27-29 napos szokott lenni, tehát a 17-18.napi ovu +14 nap, akkor az már elvileg 31-32 napos ciklus lenne.
amikor egyszer már sikerült a baba, az vagy a 12. vagy a 17. napon volt. sajnos elvetéltem azóta.
kedves 17-es hozzászóló!
Most mit olvasol ki a görbéből?
Szerinted megvolt? Mikor?
Köszi a segítséged!
Szia!
Eltelt egy nap pluszba, de sebaj.
Az ovud biztosan megvolt.
Ha továbbra sem emlékszel vissza, hogy bármi "tévesen" megemelhette volna a hődet a ciklus 10. napján, akkor bizony az ovud csak a 18-19 nap környékén történt meg.
Együttlétek szempontjából ez nem annyira biztató, hacsak nem a 20. napon reggel szerelmeskedtetek és még elcsíptétek.
Hát szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!