Te mit látsz? (teszt)
Figyelt kérdés
Nagyon korai volt, élőben én a nem negatív, rendes teszten is látom, fotón nem igazán, viszont a negatívjáról mit gondoltok?
2013. febr. 8. 20:30
2/24 anonim válasza:
Hogy van valami fekete paca a teszten?!
Nekem nem tűnik csíknak.
3/24 A kérdező kommentje:
jesszus, az nem az, az a felszívó rész vége, ilyen negatívban:) természetesen nem arra gondoltam.
2013. febr. 8. 20:35
4/24 anonim válasza:
Ha korai akkor miért tesztelsz? Nekem múlt hónapban volt három halvány pozi tesztem, már kezdtem beleélni magam, hogy sikerült, de mégis megjött. Megfogadtam, hogy nem tesztelek többé, csak akkor, ha már legalább egy hete késik. Ha nem akarsz csalódni, akkor csak a nemvárt után tesztelj.
5/24 A kérdező kommentje:
nem csalódok, azért is teszteltem, mert nem leszek szomorú ha most nem sikerült:) de a kérdés nem ez volt.
2013. febr. 8. 20:36
6/24 anonim válasza:
Akkor most nem értem a kérdésed lényegét.
Látod te is világosan és mindenki más is, hogy ez negatív?! Tehát, miért kellett ezért feltenni egy kérdést? Nem mintha, nem férne el itt (többek közt ezért is való az oldal), de ha minden világos, akkor minek?!
Néha nem értem.. bocsi.
7/24 anonim válasza:
nincs rajta semmi, ez totálisan negatív
8/24 A kérdező kommentje:
ha a kérdést elolvasod, láthatod, szerintem van csík. gondoltam, ha valaki még látja, kevésbé érzem magam hülyének;)
2013. febr. 8. 20:39
9/24 anonim válasza:
és mi van ha van egy halványka vonal, és a nemvárt napján mégis megjön? de szerintem is negatív.
10/24 anonim válasza:
Őszintén megmondva én is látok valami halvány másik csíkocskát, de attól még ez a teszt szerintem negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!