Szerintem rossz helyre húzta be a görbémen a ciklus a tüszőrepedést. Ugye igazam van? De akkor melyik nap lehetett? Sajnos PCO és IR is fennáll nálam, így nem merek bízni. De úgy szeretném.
2013. jan. 6. 08:43
1/10 anonim válasza:
Kár,hogy a ciklus elején nem mérted a höd mert igy nem pontos mindegy hova húzza be .De szerintem sem akkor volt mint amire behúzta.
2/10 anonim válasza:
ha volt ovu fájdalmad, akkor szerintem akkor volt. De mivel előtte és utána is szépen voltatok együtt, szerintem minden esélyed megvan.
Én is IR + PCOS estem teherbe, hosszú, rendszertelen ciklusokkal. Az ovu fájdalmas nap után 14 nappal teszteltem pozitívat. Megy a drukk neked is :)
3/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mennyi időután? Mi már több, mint egy éve próbálkozunk, de semmi. Volt már pozitívom 2-3 éve, de hamis volt. Tezzél valami extrát azért, hogy babád legyen? Van valamilyen tanácsod?
2013. jan. 6. 12:27
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, 1500 mg Merckfromin XR naponta.168 cm-hez most az ünnepek alatt lettem 64,5 kg, előtte max. 63 voltam. Több mint egy éve nem jön a baba és szerdán nézetem meg magam a nőgyógyásszal. Az endokrinológián azt mondták, járjak rendszeres hormon kontrollra, de ennél többet ők nem tudnak tenni...pedig minden álmom egy kisbaba...
2013. jan. 6. 14:16
7/10 A kérdező kommentje:
Nem sajnos..képtelenség. nem tudok napi 5x étkezni a munkám miatt, ahogy a CH számolgatás is nehéz...tudom, ez nem mentség de el se tudom képzelni hogy lehet ezt tökélyre fejleszteni...
2013. jan. 6. 14:48
8/10 anonim válasza:
Pedig muszáj lenne. Anélkül feleslegesen szeded a merckformint.
9/10 A kérdező kommentje:
Te hogy csinálod? Adj kárlek tippeket.
2013. jan. 7. 18:14
10/10 anonim válasza:
Hát én most leginkább sehogy kicsit besokaltam a sok sikertelenségtől (már miatt nem lehet több gyerekünk) de a fiammal való teherbe esés elött nagyon szigorúan betartottam, olyan kajákat vettem ami könnyű volt számolni és voltam egy dietetikusi megbeszélésen ahol sok tanácsot kaptam. ha adsz priviben egy mail címet elküldöm az onnan kapott diétás anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!