Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt nem gondoltuk át. Mire...

Ezt nem gondoltuk át. Mire számíthatok, mi történhet?

Figyelt kérdés
6 hete szültem, a dokim tegnap vizsgált, mindenre engedélyt kaptam, fürdés, szex. Nem tudom, miért, de nem védekeztünk (óvszerrel szoktunk), eszembe sem jutott, talán még megszokásból, hogy úgysem lehet baba...fogalmam sincs, volt-e menzeszem már, nem szoptatok, vagyis igen, azt a 20 ml-t..., de javarészt tápszeres a baba. 5 hétig véreztem, de hogy ebben menzesz is volt-e, ki tudja. Hogyan tudnám mihamarabb kideríteni majd, hogy terhes lettem-e ebből az együttlétből? Mert a teszt még fals eredményt mutathat ennyivel szülés után...vagy tévedek?
2013. márc. 7. 23:13
1 2
 1/14 Jégtánc ***** válasza:
14%
Max terhes lesz.Vagy nem.Szerinted?....
2013. márc. 7. 23:28
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Híd a dokit és kérj 72 órás tabit márha elakarod kerülni. Ha amugyis megtartanátok (márha terhes lettél) akkor meg kérj viszgálatot.
2013. márc. 8. 03:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mutat fals eredményt a teszt. Már rég kiürült a hcg.
2013. márc. 8. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Annyiban mutathat fals eredményt, hogyha még egy minimális vérzésed van. Szerintem menj dokihoz.
2013. márc. 8. 08:08
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Kérj 72 órás tablettát a patikában, vagy az orvosodtól!

Simán lehet baba!

A szoptatás sem fogamzásgátlás!

2013. márc. 8. 08:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Két megjegyzést fűznék hozzá: mint említettem, nem szoptatok. A másik: sose vennék be semmilyen abortív dolgot, értsd 72 órás és társai. Nem is azért kérdeztem, hanem hogy a teszt majd mennyire lesz megbízható.
2013. márc. 8. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

A teszt megbizhato a 72oras gyogyszer nem abortiv csak a rend kevvert eloszor olvass utana.

Sok sikert a kovetkezo babahoz nem te leszel az elso aki gyorsan szul.

2013. márc. 8. 14:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Számomra abortív eszköz az is, bocsánat!
2013. márc. 9. 20:38
 9/14 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Az, hogy te hogy gondolod, az egy dolog, de nem abortív eszköz a tabletta.

Mondom ezt "elvakult" abortusz-ellenzőként.

2013. márc. 11. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
A tabletta semmiképpen nem abortív szer!!! A megtermékenyült petesejttel már semmit nem csinál, tehát nem abortív. Azt akadájozza meg, hogy peteérésed legyen (ha még nem volt) abban a ciklusban. Hasonló egy sima hormonális fogamzásgátló tablettához, csak valamelyest más öszzetételben tartalmazza a hormonokat, de ugyanúgy a peteérést próbálja meggátolni, az meg ugye még nem gyerek, még nincs megtermékenyítve.
2013. márc. 11. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!