Mire számíthatok ha babát szeretnék?
Ne add fel, biztos, hogy sikerülni fog.
A hátrahajló méh nem hátrány egyáltalán, én úgy tudom. Nem tudom mit értesz kacska hüvely alatt, de biztos, hogy az sem lesz gond.
A vasproblémádat is csak tudják majd kezelni, nem igaz, hogy ne lehetne beállítani valahogy.
A többi inkább problémás, de ezekre is biztosan lesz recept. Esetleg egy újabb bokaműtét?
Anyukád meg... Elhiszem, hogy szereted, de egy jó anya nem hagyja rsg-zni a lányát, pláne ha már többféle sérülése is származik belőle. Jellemző rá, hogy most sem akar tudomást venni a nehézségekről, mint ahogy régen se.
Sajnállak nagyon :( Nekem terhesség alatt lett valszeg lúdtalpam, plusz elferdült a csípőm, és így nyomott egy ideget, ami miatt nem tudtam 1 percnél tovább állni. Szóval szerintem nem alaptalan a félelmed, mert a megnövekedett súly ill. a hormonok miatt kilazuló ízületek bizony előhozhatnak még pluszban "meglepetés" mellékhatásokat.
Gyógytorna hogy használjon, ahhoz sajnos sokszor kevés az 5 hónap és ugye ajánlatos minden nap csinálni. Nekem egy 1 év után kezdett hatni. Illetve, ami még nagyon jó, az a manuálterápia, úszás, gyógyászati segédeszközök (cipő, fűző, szalag... stb).
A gerinc miatt valószínűleg császár lesz. Nekem szintén a lumbális szakaszon enyhén nyitott (szerencsére sérv nincs), de már kamaszkoromban közölték, hogy csak császár.
Nődoki mondta, hogy ha terhes leszek, akkor ingázhatok közte és a reumathológus között, mert a gerincemhez ő nőgyógyászként nem igazán ért.
A vasat be lehet állítani, keress másik orvost rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!