Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár hónapja babát szeretnénk,...

Pár hónapja babát szeretnénk, persze nem jön össze ismét jött a piri. A dokim ajánlotta a tüszőrepesztő szurit, mire számithatok?

Figyelt kérdés
Esetleg valakinek közületek sikerült a baba szurival?
2008. jún. 4. 16:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

SZIA NEKEM A VÉDŐNŐM AJÁNLOTT EGY HOMEOPÁTIÁS SZERT A NEVE

MASTODYNON SZERINTEM ELŐSZŐR EZT ÉS UTÁNA MÁST DOKIVAL KELL FELÍRATNI

MIÓTA PRÓBÁLKOZTOK?

2008. jún. 4. 16:21
 2/19 A kérdező kommentje:
szia,6 hónapja próbálkozunk
2008. jún. 4. 16:24
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia!Miért ajánlotta a tüszőrepesztő szurit?Nem mondta?Talán volt érett petéd csak tüszőrepedés nem?Nézte UH-on?
2008. jún. 4. 16:30
 4/19 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat:nekünk is nagyon nehezen jött össze a baba, jártunk "meddőségi szakemberhez", sima nőgyógyászhoz, kezelgettek mindenhogy, eredmény nem lett.Csak jó sok felesleges hormont beszedtem. Eztán a Budai Meddőségi Központba mentem, ahol teljesen kivizsgáltak, és ugyan mesterségesen, de teherbe estem. Peteérési zavarom volt, amit mindehol félvállról vettek, így mi próbálkozhattunk volna bármeddig...Szóval azt akarom mondani, lehet, hogy nincs nagy baj, és a saját nyugalmadért érdemes lenne kivizsgáltatni magatokat, mert ha esetleg tényleg van valami kis gond, akkor ne menjen feleslegesen az idő...Illetve szerintem a sima dokik a teherbeesést segítő módszereket illetően csak a sötétben tapogatóznak; a tüszőrepesztő szuri komoly hormon, én is kaptam, de előtte 3 naponta UH kontroll volt, hogy hogyan növekednek a petesejtek, mert nem mindegy, mikor kapod ezt meg! remélem, tudtam segíteni...

7 hetes kismama

2008. jún. 4. 16:33
 5/19 A kérdező kommentje:
szia,igen van pé,m rendszeresen de az nem jelenti azt hogy tüszőrepedés is van.Szóval van valakinek tapasztalata ,kapott már valaki ilyen szurit?
2008. jún. 4. 16:34
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a 7 hetes kismaminak és egyben gratulálok:) nekem már van egy gyerekem olya nagy gond nem lehet,szóval a szurit csak jobban az időzités végett ajánlotta a doki.
2008. jún. 4. 16:37
 7/19 anonim ***** válasza:
szia én kaptam.most először.sajnos nem estem teherbe.ma megyek dokihoz,szerintem ismét fogok kapni!véleményem szerint nagy segítség,legalább be tudod határolni az időpontot hogy kb.mikor van tüszőrepedésed!egy szuriban nincs olyan nagy hormon mennyiség hogy ezért aggódj!szerintem jó ötlet!én a helyedben megpróbálnám!
2008. jún. 4. 16:39
 8/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen ,éppen olvasom a mellékelt utasitást és azt irja hogy csak arra kell vigyázni hogy legyen érett tüsző.Minden nap kell uh,ra járni.Mekkora volt a tüsző amikor a szurit kaptad?
2008. jún. 4. 16:44
 9/19 anonim ***** válasza:

szia a legelső válaszoló vagyok szerintem a homeot próbáld meg főleg így hogy már van egy gyermeked

biztos nincs semmi gond veled

mennyi idős?

2008. jún. 4. 16:46
 10/19 A kérdező kommentje:
2 éves
2008. jún. 4. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!