Pár hónapja babát szeretnénk, persze nem jön össze ismét jött a piri. A dokim ajánlotta a tüszőrepesztő szurit, mire számithatok?
SZIA NEKEM A VÉDŐNŐM AJÁNLOTT EGY HOMEOPÁTIÁS SZERT A NEVE
MASTODYNON SZERINTEM ELŐSZŐR EZT ÉS UTÁNA MÁST DOKIVAL KELL FELÍRATNI
MIÓTA PRÓBÁLKOZTOK?
Saját tapasztalat:nekünk is nagyon nehezen jött össze a baba, jártunk "meddőségi szakemberhez", sima nőgyógyászhoz, kezelgettek mindenhogy, eredmény nem lett.Csak jó sok felesleges hormont beszedtem. Eztán a Budai Meddőségi Központba mentem, ahol teljesen kivizsgáltak, és ugyan mesterségesen, de teherbe estem. Peteérési zavarom volt, amit mindehol félvállról vettek, így mi próbálkozhattunk volna bármeddig...Szóval azt akarom mondani, lehet, hogy nincs nagy baj, és a saját nyugalmadért érdemes lenne kivizsgáltatni magatokat, mert ha esetleg tényleg van valami kis gond, akkor ne menjen feleslegesen az idő...Illetve szerintem a sima dokik a teherbeesést segítő módszereket illetően csak a sötétben tapogatóznak; a tüszőrepesztő szuri komoly hormon, én is kaptam, de előtte 3 naponta UH kontroll volt, hogy hogyan növekednek a petesejtek, mert nem mindegy, mikor kapod ezt meg! remélem, tudtam segíteni...
7 hetes kismama
szia a legelső válaszoló vagyok szerintem a homeot próbáld meg főleg így hogy már van egy gyermeked
biztos nincs semmi gond veled
mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!