Pár hónapja babát szeretnénk, persze nem jön össze ismét jött a piri. A dokim ajánlotta a tüszőrepesztő szurit, mire számithatok?
Figyelt kérdés
Esetleg valakinek közületek sikerült a baba szurival?2008. jún. 4. 16:16
12/19 anonim válasza:
e-vitamin napi egy és ezüstkolloid nekem sokat segített...nem volt szükség szurira. Mindkettő herbáriákban kapható. Érdemes kipróbálni. elég naturalisztikus megoldásnak hangzik, de most 12 hetes vagyok 2 év próbálkozás után..!!
13/19 anonim válasza:
tüszőrepis szuris vagyok.12.napon voltam 18mm volt a tüsző.a doki azt mondta 2nap múlva kell a szuri,aztán 2nap szeretkezés éjjel nappal.én ha most is adni akar,megpróbálom megint.6-ra megyek,ha visszaértem majd írok!
14/19 A kérdező kommentje:
az első baba a 2. hónapba jött össze
a tüszőrepist várom :)
2008. jún. 4. 17:12
15/19 anonim válasza:
nekünk már volt 5 babócánk igyz hogy abból 3 elvesztettünk de mindegyik hamar összejött ezt azért írom hogy hátha mégis szükség van arra az injekcióra bár a homeót még mindig ajánlom mi is azt fogjuk most megpróbálni (mert decemberben és májusban volt elhalt babócánk )
de nem akarunk semmi más drasztikus beavatkozást meg hormonkezelést
16/19 anonim válasza:
Szerintem jó dolog ez a tüszőrepesztő szuri, ui. én cisztás lettem, mert nem kaptam.A dokim nem adott, hiába kértem.:-(Clostit szedtem és az elindítja a peteérést,de egyszer sem biztos,hogy megreped a tüsző.Szóval engem nem hívott vissza UH-ra az első két hónapban és a harmadikban mondtam neki,hohy most már igazán megnézhetné,hogy van-e peteérésem.Akkor derült ki,hogy egy nagy ciszta nőtt a jobb petefészkembe a sok érett pete miatt,ami nem repedt meg.Hát...szóval erről ennyit.Ha megkaptam volna a szurit,akkor most nem lenne cisztám és talán sikerült volna teherbe esnem is.
17/19 anonim válasza:
szia,tüszőrepis vagyok!sajnos most nem kapok szurit,mert csak 10mm tüszőm van.és azt mondta a doki hogy nem ad,mert csak potyára fizetném ki a szurit!20mm kellene lennie!azt mondta a következő ciklusban megnézzük mekkora van,és ha jó megint kapok!végig bőgtem az utat!puszi
18/19 anonim válasza:
Én is kaptam szurit inszemináció alkalmával. Closti után folyamatos uh, aztán szuri és inszemináció!
Meglett a babám! Kívánom Neked is!
19/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
tüszőrepis hát pár nap mulva menjél ismét uh .ra az a tüsző meg nől nem kell a köv ciklust várnod,szerintem cserélj dokit 2 ,3 nap és eléri a 20 mm.
2008. jún. 5. 05:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!