Ha ebben a ciklusban volt az inszeminációm, akkor mire számíthatok, a ciklusomat mennyire zavarják meg a hormonok, amiket kaptam?
Sziasztok.
Nekem az inszem sikerült!Duphastont szedem nekem pont ellentétét mondta a dokim.Nem szeretnélek megkavarni.
Mensim mindig 28.nap reggelén jött nem vagyok derékfájós görcsölős típus nem éreztem előre semmit.De most 25.naptól majd leszakadt a derekam,délutánonként kicsit letettem a hátamat jól esett pihizni a duphastontól nyálkás barnás cucc jött ki eleinte,a doki véleménye szerint nincs baj.Aggódtunk mi van ha nem sikerült honnan tudom meg ha szedem a duphastont?Igaz a teszt negatívat mutat,kér a doki hcg.-t.Ha nem sikerült megjön mensi csak nem tudni kinek hanyadik napra.Nekem inszem napjától számított 14.napon halvány pozit teszteltem,várni kellett párnapot aztán mentem hcg.re 38.napon reggel erős pozi lett a hch is nagyon szép.Későn volt mindig peteérésem 17.napomon késői fogantatás.Holnap megyünk uh.ra!
Te mit kapsz hanyadik napon vagy?Sok siker!
Rásegítésre clostyt kaptam.15.napon ovitrelle tüszőrepiszurit.17.napon inszem napja+duphaston,vitaminok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!