Hogyan csináljam hogy ne görcsöljek ennyit a baba témán?
Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk,eddig úgy voltunk,nem sürgős.Majd jön amikor jönni akar.1 hónapja elkezdtük a kivizsgűlásokat,azóta azonban úgy érzem megbolondulok,folyton ezen jár az agyam.Mindenben jeleket keresek,reménykedek pedig tudom hogy semmi értelme mert valami gond van,és még meg nem lesz az ok,addig úgysem lesz baba.Ki hogy tudta ezt legyőzni?2013. márc. 7. 16:34
1/5 anonim válasza:
Legyőzni? Sehogy. Nekem vannak jobb és rosszabb napjaim. De minden nap eszemben van. Minden menstruáció előtt tele vagyok reménnyel, minden tünetet észlelek. Nem beképzelem, valóságos. Persze, mikor megjön, kiderül, h mégiscsak beképzeltem. aztán úgy két nappal a mensi előtt elindul a barna folyás és akkor már tudom, h most se sikerült. Most nagyon nehéz nekem, mert nincs munkám sem, egyedül vagyok reggeltől lefekvésig a 4 fal között. Nemnagyon sikerül elterelni a gondolataimat.
2/5 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel, folyton ez járt a fejemben, de már kezdem belátni, hogy hiába agyalok ezen annyit, azzal inkább ártok, mit sem segítek. Kb. mostanában kezdek eljutni arra a szintre, hogy már nem érdekel ez az egész dolog, a hőmet vezetem csak, de azt sem tudom már minek?! 21. napon járok, és az ovum még a kanyarban sincs.. Belefáradtam! Körülöttem persze mindenki babázik. Próbálok másfelé koncentrálni, elvonni a figyelmem, és majd ha úgy érzi hogy jönni akar, akkor jön! :) Jön a tavasz, sétálj sokat, kiránduljatok Ti is, hidd el, Hozzátok is megérkezik majd a gólya!! :)
3/5 anonim válasza:
Első válaszoló, szoktál menzesz előtt "barnázni"? Vagy csak mióta próbálkoztok?
4/5 anonim válasza:
1. vagyok. Nekem mindig is így jött meg. Voltam hormonvizsgálaton, minden értékem tökéletes.
5/5 anonim válasza:
Köszönöm a választ :-) Mi a párommal márciustól próbálkozunk és hát sajnos én is elég "görcsölős" típus vagyok. Nekem sosem volt barnázásom, mindig 28 napos volt a ciklusom, de amióta próbálkozunk, egyszer késik, aztán korábban jön, legutóbb meg két nappal menzesz előtt volt egy kis barna folyásom. Aztán persze megjött :-( Most igyekszem úgy venni, hogy tényleg akkor jön a baba, amikor ő akarja :-) lehet még nincs itt az ideje, ki tudja, mindenesetre azért folytatjuk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!