Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült valakinek ilyen...

Sikerült valakinek ilyen módon teherbe esnie?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy szerintetek sikerülhet e a baba ha febr. 17-én volt mensim, és a 8-ik ill a 15-ik napon voltunk együtt a párommal?

És még a kérdés az lenne hogy használja valaki androidos telefonra a WomanLog női naptárt?

Az alapján sikerült teherbe esnetek?

Mert nekem a 15-ik napon (amikor együtt voltunk) mutatta a peteérést.

A válaszokat előre is köszönöm.

Szép napot nektek!

2013. márc. 7. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
írd meg ha teszteltél, hogy hogy sikerült :)
2013. márc. 7. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:

WomanLogot evek ota hasznalom, imadom :)

A baba projektet csak honapok mulva kezdjuk el, de erdekelne a tapasztalatod a programmal kapcsolatban. Persze, tudom, hogy mindenkinek maskor van peteerese, de egyszerubb lenne, ha a program helyesen mutatna :)

Ovu tesztet esetleg probaltal?

2013. márc. 7. 10:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is nagyon szeretem.

Persze hogy megírom:) Nemtudom de mi 4 hónapja próbálkozunk, de még akkor sosem voltunk 1ütt amikor a program konkrétan mutatta volna az ovut.

Nem használtam ovu tesztet és nem is tervezem:)

2013. márc. 7. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
És szerinted az időzítés yoo volt a fent leírtak szerint?
2013. márc. 7. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!