Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy valakinek...

Lehetséges, hogy valakinek csak a 6. hét körül lesz pozitív a tesztje, ha sikerült teherbe esni? Volt már valaki így?

Figyelt kérdés

Ezt a HCG-szint referenciát találtam: [link]

E szerint lehetséges... Volt már olyan akivel ilyen történt; nem jött meg, a tesztek negatívak lettek, s mire pozi lett, kiderült, h. már 6 hetes? Olyan sokaknál olvasom, h. már mensi környékén pozit tesztel... Tényleg esélytelen a hónap, ha nem jön meg, és a tesztek mégis negatívak még az aktus után 14 nappal is?!

2013. febr. 13. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Nekem csak 6 hetesen mutatta ki a a teszt! De azt hittem sokkal kevesebb idős vagyok így csak kicsit később mentem dokihoz! Nem akartam hamar megpiszkáltatni a kicsit! Nagy volt a meglepődés 10 hetes voltam már akkor!:)
2013. febr. 13. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az "aktus" alatt a teherbeesést valószínüsítő aktust érted, és az 14 napja volt, akkor hogy lehetnél 6 hetes??? Akkor kb mostanában kellene megjönnie a mensidnek. Ha megjön, akkor érthető a negatív teszt. Ha nem, akkor korán teszteltél, vagy más okból késik.
2013. febr. 13. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó! Azt hiszem nem sikerült megértened a kérdés lényegét! Egyáltalán nem állítottam, hogy terhes vagyok; nem is vagyok az...sajnos. Általánosságban kérdeztem csupán, mivel belefutottam ezekbe a referenciaértékekbe, és elgondolkodtatott. Gondoltam megkérdezem a nagy nyilvánosságot, h. lehetséges-e egyáltalán az, hogy valaki csupán a 6. terhességi héten szerez tudomást a babáról, miközben a nagy többség már a nem várt napja körül pozit tud tesztelni. A 14 napot pedig azért írtam, hiszen a legtöbb tesztet a legesélyesebbnek gondolt és attól számolt 14 után ajánlják; és egyben állítják, hogy 99%-ban biztos eredményt ad majd... Kíváncsi voltam, hogy hányan írják ennek ellenkezőjét; ők minden bizonnyal a fennmaradó 1% táborát erősítik :)
2013. febr. 13. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van, mindegyiket csak a 3.hónapban mutatta ki a teszt.
2013. febr. 14. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
És sajnos nincs rá magyarázat.
2013. febr. 14. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!