Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy szerelitek le a kellemetl...

Hogy szerelitek le a kellemetlen "Mikor lesz már gyereketek? " kérdéseket?

Figyelt kérdés
Eljutottam oda, hogy már tényleg zavar, hogy néhányan 2 hetente megkérdezik, nem mindenki tudja, hogy már volt egy vetélésünk és azóta csak nemrég kezdtünk próbálkozni. Miért kell így sürgetni, frusztrálni az embert? Veletek is gyakran előfordul?
2013. márc. 5. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
8-as vagyok, szerintem is marhajó :))) Még nem vetettem papírra, de erősen gondolkodom rajta én is, mert tényleg van olyan aki csak ebből értene... :)
2013. márc. 6. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Mindig azt mondom rajta vagyunk a dolgon, de még eddig sajnos nem jött össze.

Aki közelebbi ismerős, az tudja hogy vannak hormon problémáim, nem titkolom.

Ez egy örök kérdés, mert ha meglesz a baba, akkor majd a tesó után kérdezgetnek:)

2013. márc. 8. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan. Sajnos innentől a zaklatásnak sosincs vége.. Érdemes beszerezni egy vagon leszarom tablettát annak aki a gyerek projektbe kezd..

terhesen: mikorra várod? de hisz olyan kicsi/nagy a pocakod!, hogy bírod?, terhesség előtt is pocakos voltál? megsimogathatom?, fiú lesz vagy lány? (ez valamiért különösen fontos minden idegennek..), mi lesz a neve? (ha megmondod, jajj neked..)

szülés után: hogy szültél?, érzéstelenítés volt?, szoptatod? igény szerint? napirendje? hordozod? együttalszotok? külön szobában? kistesó mikor lesz?

Olybá tűnik, a gyereknevelés közösségi feladat, s mindannyiunk felelőssége, ezért mindenkinek joga van beleszólni..

s innentől olyan, mint a nyuszika esete a sapkával.

2013. márc. 8. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez a probléma nálunk is jelen van. 6 éve vagyunk együtt és a szomszéd nénik havonta megkérdezik, hogy mikor lesz baba, mert már "ideje lenne". Közeli ismerősök is gyakran kérdezik. Pár hónapja dolgozunk is rajta, de ezt senki nem tudja. Ez a mi dolgunk.

Mi úgy szereljük le a kérdezősködőket, hogy "majd szólunk". Ez érdekes, de bejön. Veszik a lapot.

2013. márc. 8. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm annak idején ezzel szerelte le a tapintatlanul érdeklődőket: " Biztos vagy benne, hogy pont veled szeretnék beszélgetni a szexuális életemről??" Általában zavart heherészés volt a reakció, és többé nem került szóba a gyerekkérdés.:))
2013. márc. 8. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár év után abbahagyta mindenki, de szerintem a taktika miatt. 2 év után meguntam a kérdéseket, és bárki kérdezte megmondtam a szemébe, hogy vizsgálatokra járunk mert nem esek teherbe, és direkt részletesen elmagyaráztam a vizsgálatokat. :D Még a szomszéd néninek is, aki úgy meghökkent, mert 75 éves és szerintem semmit nem értett, de többé nem is kérdezett rá. Elmondtam még azt is hogy szerencsére a férjem spermái még jobbak is mint manapság az átlag, na ezen kiakadtak, de a petevezeték átjárhatósági vizsgálat tortúráját is nagyon "élvezték". Én meg mosolyogtam szépen, többet nem is kérdezte senki. Az új kérdezőknek is már ezekkel a válaszokkal kezdtem. :-)
2013. márc. 9. 12:15
 17/18 anonim ***** válasza:
16 -os vagyok, azóta egyébként 16 hetes babás vagyok, most az a kérdés hogy hol a hasam :-), miért dolgozok még mindig??? :-) mi lesz a neve, a neme :-) , de összességében nagyon aranyos mindenki mert látni hogy tényleg örülnek hogy a sok elmondott akadály után végre történik is valami. :D
2013. márc. 9. 12:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is, nyomtam szorgosan a zöld kezecskét, utolsó, gratulálok a babához!
2013. márc. 9. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!