Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a velemenyetek;ez kellemetlen?

Mi a velemenyetek;ez kellemetlen?

Figyelt kérdés
A kisfiam egy eves; es mikor o fel eves volt teherbeestem. A picit elvetettuk mert ufy ereztem nem vagyok keszen a masodikra. Ma vettem egy tesztet es pozitiv lett. Zokogasba tortem ki....mert nem erzem ugy hogy itt az ideje......ufy erzem szegyenteken vagyok hogy ujra teherbeestem..:-(
2013. febr. 5. 20:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnétek babát, akkor miért nem védekeztek??

Az én fiam 7 hónapos volt amikor pozit teszteltem, és bár későbbre terveztük, de az sem baj, hogy előbb összejött. Ha tutira nem akartunk volna még, akkor védekezünk.

Én értem, hogy előfordul, hogy becsúszik (pl gyógyszer mellett, vagy elszakad a gumi) és nincs más megoldás, na de akkor legalább utána odalehetne jobban figyelni.

2013. febr. 5. 20:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez gáz! De ha nem akarsz még vagy több gyereket miért nem védekezel rendesen?
2013. febr. 5. 20:50
 3/18 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy ha nem akartál gyereket, akkor mi a francért nem védekeztél normálisan?

Védekeztél egyáltalán? Mivel?

Mert azért azt nehezen hiszem, hogy kétszer védekezés mellett jött össze. Oké, hogy egyszer becsúszik, de kétszer, ráadásul ilyen rövid időközzel?

2013. febr. 5. 20:50
 4/18 A kérdező kommentje:
fogamzasgatlot nem szedhetek mert a pajzsmirigyemmel baj van igy rosszul reagaltam ra. hurokbis volt fenn a kisfiam szuletese utan de begyuladt igy keszedettem. ugy voltam vele h ugyse eshetek teherbe mivel a kifiamnal is 4 ev szenvedes utan jott ossze.
2013. febr. 5. 20:53
 5/18 anonim ***** válasza:

De ha már egyszer összejött utána, akkor most miért nem védekeztetek? Gumi??

És megtartod most?

2013. febr. 5. 20:54
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mihez kezdjek? mielott meg mindenki szid a vedekezesselcelhihetik eleg rosszul erzem magam....ugy erzem nem kene elvetessem mert nem a pici hibaja h f...voltam
2013. febr. 5. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Gumiról hallottá már esetleg?

Meg ez az "azt hittem nem eshetek teherbe" érdekes érv, de oké, belefér. Először.

Na de most? Egyszer elmentél abortuszra, aztán másodszorra sem védekeztél?

Én sem szedhetek tablettát, mégis tudok védekezni gumival. Bocs, de ez nem kifogás.

2013. febr. 5. 20:58
 8/18 anonim ***** válasza:

De ha már egyszer teherbe estél, akkor bebizonyosodott,h teherbe eshetsz! Bocsánat, de felelőtlen voltál!!!

Most lenne szíved ezt a babát is elvetetni? Csak mert későbbre tervezed a másodikat? Elszomorító!! Nagyon!!

Kérlek, védekezz, ha nem akarsz még babát!!

Bocsi, de nagyon mérges lettem. Mások kétségbeesetten próbálkoznak, hogy EGY babájuk lehessen legalább! Te pedig már a MÁSODIKAT kívánod elvetetni!! Kérlek ezt mérlegeld!!

Remélem h észhez térsz még időben!

Ha nincs más ellenérv a baba ellen, mint h még nem akarsz másodikat, akk ne öld meg!

2013. febr. 5. 20:58
 9/18 A kérdező kommentje:
tudom h mindenkinek igaza van.....csak elhihetitek nem egyszeru....
2013. febr. 5. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
De miért ne tarthatnád meg? Csak nem akarod mert ki tudja,hogy fogod a 2 gyereket bírni? Vagy miért nem akarod?
2013. febr. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!