Mi a velemenyetek;ez kellemetlen?
Ha nem szeretnétek babát, akkor miért nem védekeztek??
Az én fiam 7 hónapos volt amikor pozit teszteltem, és bár későbbre terveztük, de az sem baj, hogy előbb összejött. Ha tutira nem akartunk volna még, akkor védekezünk.
Én értem, hogy előfordul, hogy becsúszik (pl gyógyszer mellett, vagy elszakad a gumi) és nincs más megoldás, na de akkor legalább utána odalehetne jobban figyelni.
Én csak azt nem értem, hogy ha nem akartál gyereket, akkor mi a francért nem védekeztél normálisan?
Védekeztél egyáltalán? Mivel?
Mert azért azt nehezen hiszem, hogy kétszer védekezés mellett jött össze. Oké, hogy egyszer becsúszik, de kétszer, ráadásul ilyen rövid időközzel?
De ha már egyszer összejött utána, akkor most miért nem védekeztetek? Gumi??
És megtartod most?
Gumiról hallottá már esetleg?
Meg ez az "azt hittem nem eshetek teherbe" érdekes érv, de oké, belefér. Először.
Na de most? Egyszer elmentél abortuszra, aztán másodszorra sem védekeztél?
Én sem szedhetek tablettát, mégis tudok védekezni gumival. Bocs, de ez nem kifogás.
De ha már egyszer teherbe estél, akkor bebizonyosodott,h teherbe eshetsz! Bocsánat, de felelőtlen voltál!!!
Most lenne szíved ezt a babát is elvetetni? Csak mert későbbre tervezed a másodikat? Elszomorító!! Nagyon!!
Kérlek, védekezz, ha nem akarsz még babát!!
Bocsi, de nagyon mérges lettem. Mások kétségbeesetten próbálkoznak, hogy EGY babájuk lehessen legalább! Te pedig már a MÁSODIKAT kívánod elvetetni!! Kérlek ezt mérlegeld!!
Remélem h észhez térsz még időben!
Ha nincs más ellenérv a baba ellen, mint h még nem akarsz másodikat, akk ne öld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!