Mi a véleményetek ezekről?
Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék, mert sajnos 1 éve próbálkozunk és nem sikerül a baba. A nőgyógyász azt mondta, nyugodtan próbálkozzunk..... találtam a neten férfiaknak nőknek való termékenységi tesztet, termékenységet segítő gyógyszereket krémeket. Valaki használt már ilyet? Megbízhatóak?2013. febr. 4. 11:03
1/4 anonim válasza:
Keress másik nőgyógyászt, aki kivizsgál mindkettőtöket.
Ezek a neten kapható szerek nem gyógyszerek, fene sem tudja mi van benne, ezek csak gyóyhatású bevizsgálatlan keszítmények, minap volt a tv-ben, sok kapszulában szőlőcukor, vagy tégla por van...
2/4 anonim válasza:
Én nem bíznék a netes csodaszerekben. Ki tudja milyen anyagokat tesznek bele, és jó pénzért adják. Te meg reménykedsz, pedig meglehet, hogy hiába. Én értem, hogy mindent ki akarsz próbálni és mindent meg akarsz tenni hogy végre babás legyél. de én nem nyúlnék ismeretlen eredetű netes bogyók után akkor sem. Inkább lúgosíts, méregteleníts.
3/4 A kérdező kommentje:
És a termékenységi tesztek?
2013. febr. 4. 11:15
4/4 anonim válasza:
lehet, hogy túl sokat stresszeltek azon, hogy mikor lesz már baba...
a netes dolgoktól inkább tartsátok magatokat távol.
én a cickafark fű teát ajánlom.
a dokinál pedig erőltesd nyugodtan, hogy vizsgáljon ki titeket.
kellemes próbálkozást! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!