Okozhat pozitív tesztet, ha felmerül az alábbi kellemetlen tény?
Figyelt kérdés
együtt voltunk a férjemmel.
másnap délután csináltam egy mártogatós tesztet és láttam, hogy a pohárban ott volt egy fehér valami. Szerintem az előző esti spermamaradvány.
emiatt lehetett másnap pozitív tesztem?
FÉLRE NE ÉRTSETEK: nem arra gondolok, hogy" már másnap terhes lettem". Nem vagyok tini. csak előtte is együtt voltunk a férjemmel. A pozi teszt egy 15 nappal korábbi együttlétre vonatkozik.
Köszönöm.
2013. febr. 18. 11:52
1/13 anonim válasza:
Ettől nem lesz pozi:)))) Ha pozit teszteltél, akkor tuti babás vagy:)
2/13 anonim válasza:
Sztem igen valószinüleg már tegnap este is terhes voltál:)De csinál holnap reggel még egy tesztet!:)
3/13 anonim válasza:
Nem hinném,hogy a fehér valamitől lett pozi a teszt
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a spemamaradvány pozitív tesztet okozna, úgyhogy baba lesz. :) Gratulálok!
5/13 anonim válasza:
Tuti, hogy nem a fehér valamitől lett pozitív a teszt. A 15 nappal ezelőtti aktus eredményét mutatja a teszt! Gratulálok!
6/13 anonim válasza:
attol nem lehet pozitiv a teszt,ha kiött a két csik akkor bizony babát vársz.tervezett baba?
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, tervezett baba! :)
Á, 30 éves létemre tök butaságot kérdezek, de hát aggódom, hisz tudjátok.
Köszönöm a válaszotokat.
2013. febr. 18. 12:49
8/13 anonim válasza:
De ha a pohárba élvez a férjed, attól még nem leszel terhes... vagy kipisilted a spermát?
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy nincs hatással rá:) A spermában nincs HCG hormon:)
Gratulálok!
10/13 anonim válasza:
hu de jot röhögtema 8-ason :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!