Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhat pozitív tesztet, ha...

Okozhat pozitív tesztet, ha felmerül az alábbi kellemetlen tény?

Figyelt kérdés

együtt voltunk a férjemmel.

másnap délután csináltam egy mártogatós tesztet és láttam, hogy a pohárban ott volt egy fehér valami. Szerintem az előző esti spermamaradvány.

emiatt lehetett másnap pozitív tesztem?

FÉLRE NE ÉRTSETEK: nem arra gondolok, hogy" már másnap terhes lettem". Nem vagyok tini. csak előtte is együtt voltunk a férjemmel. A pozi teszt egy 15 nappal korábbi együttlétre vonatkozik.

Köszönöm.

2013. febr. 18. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10-es, nyilván én is poénból írtam, de ezt nem nagyon értékelték, hisz 0%-ot kaptam érte... :PP
2013. febr. 18. 14:40
 12/13 A kérdező kommentje:
én értékeltem a poénodat, ne aggódj. :)
2013. febr. 18. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:
szioka :) nagyon gratulálok a pozitív tesztért,sokan mit meg nem adnánk érte :* szerintem keresd fel az orvost,ő tuti megerősíti ha igen !! kívánom a legjobbakat !
2013. febr. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!