Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovu teszt pozitív?

Ez az ovu teszt pozitív?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 18. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Láthatóan két csík van rajta, így gondolom pozitív. Hajrá!!! :o)))
2013. febr. 18. 11:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Az okéé, hogy 2 csík, nah de melyik az erősebb?

Ez lenne az első pozitív tesztem, ha igaz (1 éve próbálkozunk babával). Nagyon reménykedem! :)

2013. febr. 18. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Teljesen pozitiv, szerintem egyforma erossegu, de nem is az szamit hanem a ket csik! Sok sikert:)
2013. febr. 18. 11:30
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen, a két csíkot én is látom. Nagy könyv szerint viszont egyforma erősségűnek kellene lennie, vagy a tesztcsík még erősebb, mint a kontrollcsík.

Remélem, hogy tényleg pozitív :)

2013. febr. 18. 11:36
 5/13 anonim ***** válasza:
En tenyleg nem latok kulonbseget a ketto kozott! Egy probat meger:D
2013. febr. 18. 11:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm! :)
2013. febr. 18. 11:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez pozi! Hajrá!
2013. febr. 18. 11:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen tesztem, ez pozitív. Nekem nem is lett soha erősebb a tesztcsík, kivéve jóstesztnél, akkor már a terhességet jelezte.
2013. febr. 18. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:

nem értem aki nem ért hozzá minek okoskodik?az ovu tesztnél nem az a lényeg hogy két csik legyen hanem hogy a teszt csik legalább olyan erős legyen mint a kontroll,amugy nekem ennél sokkal erősebb volt a pozitiv ovu tesztem de eléggé egyformnak látom azt viszont nem értem miért most teszteltél?ovu tesztet délutáni vizeletből kell végezni,én mindig 5kor csináltam,szerintem ha van még teszted csinálj délután is egyet mert lehet konkrétabb lesz,előtte 4oráig ne menj wc-re és inni is csak ha nagyon muszály,sok sikert a babához

24+6hkm

2013. febr. 18. 12:25
 10/13 A kérdező kommentje:

Hogy hogy miért most teszteltem? Az a lényeg, hogy nem reggel kell. Az egyik barátnőmnek mindig délelőtt volt erősebb a tesztcsík, mint a kontroll, délutánra már halványodott.

Köszönöm a jókívánságot, neked pedig boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok! :)

2013. febr. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!