10 es vaterás teszt mikor lett pozitív annak, aki azt (is) használt? Ha esetleg tudja hogy peteérés után hányadik napon az még jobb lenne.
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 16:22
1/7 frászkarikaborsó válasza:
peteérés után 14. napon, délután lett halvány pozi. Én aznapra nem vártam, és a több hónapos csalódás után azt mondtam hogy nem fogok előbb tesztelni mint ahogy meg kellene jönnie, ezért nem is teszteltem előbb, nem tudom hogy hamarabb kimutatta volna reggeliből vagy sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm miután megrendeltem (nem egy nagy összeg szóval nem megyek falnak tőle végülis) olvastam róla nem jó dolgokat hogy hiába 10 es érzékenységű elvileg mégse mutatta hamar a pozitivat és 25 ös teszt meg már igen stb. ezért is érdeklődöm.
2013. febr. 15. 16:31
3/7 anonim válasza:
nekem 10-11-en. elsején voltunk együtt, kb. ekkor volt pé. is, vagy ugye utána 1 nappal max., és most hétfőn már látszódott, azóta erősödik:)
4/7 anonim válasza:
Nekem a nemvárt nap reggelén 10-es vaterás nagyon halvány pozitív lett. Még aznap este csináltam egy patikai 25-öst is, az pedig nagyon erős.
5/7 anonim válasza:
Nekem vegig negativ volt, csak a nem vart utan par nappal kezdett gyon halvany csikos lenni. Mas tesztek mar reg pozitivak voltak.
6/7 anonim válasza:
Nekem a vaterás One Step hamarabb és erősebben lett pozitív, mint az x-epil, de halványabb volt, mint a Be sure.
7/7 anonim válasza:
Nekem az ovuláció után szintén 13 vagy 14 nappal volt csak (halvány) pozitív. Előtte napon meg teljes negatív.
Nem érdemes ettől hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!