Clearblue compact időn túl lett pozitív lett valakinek belőle baba?
Bár lombiknál nem tudom, de nekem is anno időn túl lett pozitív az első tesztem a fiammal! :)
Mondjuk nekem nem jött meg!
Szóval szerintem reménykedhetsz egy kicsit! Csinálj reggeliből másikat!
Szurkolok! :)
Szia én is látok valamit és hogy egy kis reményt is adjak nekem lombikkal van két lányom és papírom van róla hogy természetes úton nem lehet babám és mégis terhes lettem de nekem a pajzsmirigy miatt elment sajnos de tudom ha hamarabb észre vettem volna akkor itt lehetne a kezemben.
Drukkolok neked. Vannak még csodák ezt mondta a dokim.
Sziasztok
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
az a baj hogy nem nagyon tudok benne már hinni mert olyan régen próbálkozunk. Szeretnék még egy tesztet csinálni majd de mivel szerdán csináltam ezt gondoltam hogy akkor 1 hetet várok a másikkal.Meg az az igazság hogy sok rosszat de ellenben jót is hallok erről a tesztről.A pajzsmirigyem nekem is magas de endokrinologushoz csak június 3-ra kaptam időpontot tehát hol meg van a reményem hol nincs :-( :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!