Clearblue compact időn túl lett pozitív lett valakinek belőle baba?
Figyelt kérdés
nekem egy kicsit másabb a helyzetem mert nekem csak lombikkal lehet babám,de a lényeg hogy beülti után pár nappal megjött a menszeszem rendesen de a 14.napon akkor is kellet tesztelnem ami reggel első vizeletből negatívnak láttam gyorsan el is dobtam szinte ügyet sem vettetem rá mert aztán este haza értem és kiváncsiságból megnéztem és halvány pozitív lett akkor ez csak kacsa2013. febr. 16. 01:00
11/11 A kérdező kommentje:
sziasztok most csináltam egy tesztet és nagativ ráadásul megkérdeztem a gyógyszertárba a hölgyet hogy mit tud a száradási csíkról és gőze nem volt miről beszélek de mostmár mondhatom hogy clearblue compact nem minden esetben megbízható :-( :-)
2013. febr. 18. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!