Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja most március...

Ki nem várja most március elejére?

Figyelt kérdés
Izgulunk együtt? : )
2013. márc. 1. 21:06
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Az előbb csináltam meg..negatív :( facelle teszt 25ös..valakinek véleménye róla?
2013. márc. 7. 22:20
 42/48 anonim ***** válasza:

:( De ne aggódj, amíg nem jön meg, van remény! Meg amúgy is, még csak 3 napja késik, és ez délutáni "anyag", szóval szerintem holnap reggel azért próbáld meg reggeli elsőből! De amúgy az is lehet, hogy később fogant... Vagy biztosan tudod, hogy mikor volt az ovud?

Szóval fel a fejjel! Drukkolunk holnap reggel!!! :)

2013. márc. 7. 22:46
 43/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mizújs?

2013. márc. 9. 09:16
 44/48 anonim ***** válasza:

Első vagyok:lányok én máig nem mertem tesztelni, 16-ra nem vártam, és POZITÍV 4-5 hetes vagyok!!!

Réka

2013. márc. 20. 20:08
 45/48 anonim ***** válasza:

Kedves Réka, gratulálok! :) Van már valamilyen tüneted? Mikor tervezel orvoshoz menni?

13-as, te voltál már orvosnál? Neked már rég van szívhang. Hány hetes vagy pontosan? Asszem nálam idősebb terhes vagy. Én 6+3 vagyok, és jövőhéten csütörtökre kaptam időpontot az orvoshoz. De nála, úgy tudom, nincs UH, úgyhogy az lehet, hogy csak húsvét után lesz... :S De remélem, minél hamarabb kiderül, hogy minden rendben van! :)

26-os

2013. márc. 21. 12:08
 46/48 anonim ***** válasza:
Szia! Két hét múlva péntekre foglaltam időpontot, addigra már több mint 6 hetes leszek.
2013. márc. 21. 12:48
 47/48 anonim ***** válasza:

Lemaradt:

fáradékony vagyok, reggelente nagyon enyhe émelygés (Kb.10 percig tart). Nálad valami?

Réka

2013. márc. 21. 12:49
 48/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam már rendesen előjött a hányinger, a nap bármely szakaszában... :S :) Kislányommal - ha jól emlékszem - kereken 6 hetesen hánytam először, most azért hányni még nem hánytam. (Ma vagyok 6+3.) De már nagyon várom a 12. hetet, remélem, minden rendben lesz. :)

26-os

2013. márc. 21. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!