Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja most március...

Ki nem várja most március elejére?

Figyelt kérdés
Izgulunk együtt? : )
2013. márc. 1. 21:06
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te nagyon türelmes vagy! :) Megérdemled a babát! :) Tök jó, hogy kibírod addig! :) Ügyes vagy! Aztán hajrá-hajrá!!! Pozitív lesz, meglátod!!! :)

19, nagyon kicsi az esély... :( De úgy legyen, ahogy reméled!!! Drukkolok nagyon-nagyon! :) Mikor voltál orvosnál, mindenképp írj, hogy mi volt!!! :)

Mindenki másnak is hajrá! :)

2013. márc. 2. 23:23
 22/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvrs utolsó :)) igazából már most is tesztelnék ha lenne itthon :D de nincs..és olyan furcsa hangulatingadozásaim cannak pár napja..van hogy sok dologhoz van kedvem, aztán két perc múlva már semmihez..ülni sem, tv-zni sem, főleg elmenni itthonról :D meg olyan fáradékonyabb is vagyok a napokban, viszont este nem tudok sludni..nem értem magam :) remélem a babó miatt vannak ezek :))0én is drukkolok mindenkinek! :) te amúgy ”hogy állsz”? :) bocsi ha már leirtad de annyi hozzászólás van már, hogy azt sem tudom ki kicsoda :))
2013. márc. 2. 23:33
 23/48 anonim ***** válasza:

13. vagyok!

Van egy újabb pozi tesztem, most már reggeliből. A hőm is szépen fent van! :D Elvben a mai az utolsó nap, hogy megjöhetne, de hát ezek szerint nem fog! :D

2013. márc. 3. 07:22
 24/48 anonim ***** válasza:
13-as vagyok! Ez a ma reggeli tesztem! :D [link]
2013. márc. 3. 08:25
 25/48 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Úúú, hát akkor azthiszem lehet gratulálni!!! 1-0 ide

Réka

2013. márc. 3. 08:47
 26/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 7-es, 17-es és 221-es vagyok. :)

Kérdező, én voltam az utolsó :), nekem még lenne 2 napom a nem vártig, de már teszteltem :$. A tegnapi is pozitív lett, de még nagyon halvány, a main már szépen, egyértelműen látszik. De még várom a keddet, hogy tényleg ne jöjjön meg, és akkor minden rendben lesz! :) Kérdező, nagyon drukkolok, hogy ott legyen a megérdemelt baba!!! :)

Itt vannak a képeim:

[link]

[link]

13-as, nagyon-nagyon gratulálok, neked már szép erős a teszted!!! :)

Többieknek továbbra is hajrá!!! :)

2013. márc. 3. 11:00
 27/48 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindkettötöknek :)) boldog babavárást ^^

Nekem még várnom kell a teszteléssel egy kicsit :( de már nagyon izgulok :)) és mégegyszer gratulálok mindenkinek, a többieknek meg hajráá :))

2013. márc. 3. 12:29
 28/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 26-os vagyok.

Ki hogy áll? Volt aki tesztelt azóta? Kinek lett még pozitív??

Kérdező, hogy állsz?

Dia, mikor mész orvoshoz? Én szerintem 3 hét múlva. Még csak 4 hetes vagyok, szóval 7 hetesen elég lesz, akkor már lesz szívhang is. :)

Várom a többiek eredményét! :) Drukkolok!!! :)

2013. márc. 6. 17:07
 29/48 anonim ***** válasza:

13-as vagyok!

Nekem egyre erősebb a tesztem :D Most van kicsi hasszurka! :D

Ilyenek a tesztjeim sorban! [link] most már azt hiszem abba hagyom a tesztelést és élvezem a terhességet! :D

2013. márc. 6. 19:26
 30/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindkettőtöknek gratulálok! :) Én még nem teszteltem (nem merek:D)Úgy tervezem, hogy ma veszek tesztet :) már a 16. dpo-n vagyok:) Szerintetek kimutatja délutáni pisiből is? Mert ha ma veszek akkor úgysem bírom ki reggelig:))
2013. márc. 7. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!