Ki nem várja most március elejére?
Kérdező, Te nagyon türelmes vagy! :) Megérdemled a babát! :) Tök jó, hogy kibírod addig! :) Ügyes vagy! Aztán hajrá-hajrá!!! Pozitív lesz, meglátod!!! :)
19, nagyon kicsi az esély... :( De úgy legyen, ahogy reméled!!! Drukkolok nagyon-nagyon! :) Mikor voltál orvosnál, mindenképp írj, hogy mi volt!!! :)
Mindenki másnak is hajrá! :)
13. vagyok!
Van egy újabb pozi tesztem, most már reggeliből. A hőm is szépen fent van! :D Elvben a mai az utolsó nap, hogy megjöhetne, de hát ezek szerint nem fog! :D
Első vagyok: Úúú, hát akkor azthiszem lehet gratulálni!!! 1-0 ide
Réka
Sziasztok! 7-es, 17-es és 221-es vagyok. :)
Kérdező, én voltam az utolsó :), nekem még lenne 2 napom a nem vártig, de már teszteltem :$. A tegnapi is pozitív lett, de még nagyon halvány, a main már szépen, egyértelműen látszik. De még várom a keddet, hogy tényleg ne jöjjön meg, és akkor minden rendben lesz! :) Kérdező, nagyon drukkolok, hogy ott legyen a megérdemelt baba!!! :)
Itt vannak a képeim:
13-as, nagyon-nagyon gratulálok, neked már szép erős a teszted!!! :)
Többieknek továbbra is hajrá!!! :)
Gratulálok mindkettötöknek :)) boldog babavárást ^^
Nekem még várnom kell a teszteléssel egy kicsit :( de már nagyon izgulok :)) és mégegyszer gratulálok mindenkinek, a többieknek meg hajráá :))
Sziasztok! 26-os vagyok.
Ki hogy áll? Volt aki tesztelt azóta? Kinek lett még pozitív??
Kérdező, hogy állsz?
Dia, mikor mész orvoshoz? Én szerintem 3 hét múlva. Még csak 4 hetes vagyok, szóval 7 hetesen elég lesz, akkor már lesz szívhang is. :)
Várom a többiek eredményét! :) Drukkolok!!! :)
13-as vagyok!
Nekem egyre erősebb a tesztem :D Most van kicsi hasszurka! :D
Ilyenek a tesztjeim sorban! [link] most már azt hiszem abba hagyom a tesztelést és élvezem a terhességet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!