Ki nem várja most március elejére?
Sziasztok én mára vagy holnapra nem várom.
Volt már egy halványka pozi tesztem, de még nem élem bele magam, a hőm még fent van!
Gyakran megyek pisilni, feszülget a hasam alja, fájnak a cicik.
Dia
Hááát én megmondom őszintén, nem tudom eldönteni, hogy konkrétan mikorra ne várjam, mert most ez a hőgörbe feladta nekem a leckét, de én is csatlakoznék hozzátok! :)
Hahó!
Nekem ugyan 5 napja késik, de szívesen izgulok veletek ;)
Sziasztok!
7-es vagyok. Még ugyan csak a 12. dpo-n vagyok, de egy nagyon-nagyon-nagyon... halványkát teszteltem... Tudom, hogy ilyenkor még nem szabad, de kíváncsi voltam mivel ma felugrott a hőmérsékletem 36,9-ről 37,1-re... De majd inkább akkor fogom magam igazán beleélni, ha nem jön meg, mert ugye a korai terhességeknél azért még gyakori, hogy nem marad meg... De nagyon-nagyon remélem, hogy ő már megmarad!!! :)
15. válaszoló, nem lehet, hogy a 26. napon volt peteérésed? Nekem az a gyanús, és a szerint ma az 5. dpo-n vagy.
Kívánom, hogy mindenkinek pozitív legyen a tesztje!!!!! :):) Kérdező, Te mikor tesztelsz?
Sziasztok!
Én nem vagyok babatervező, csak szurkolok nektek :D
Beszállhatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!