Lányok tudnátok mondani valami biztatót? Ha jó ha rossz, csak valamit.
Sziasztok.
4 napja késik a menstruációm (dec. 9.,jan. 8., jan. 30.-ekkor volt meg). A fura az,hogy eddig mensi előtt mindig éreztem ha meg akar jönni(furán hányinger,hasmenés,hasszurka,szédülés,mellfájdalom). Most az ovu óta semmi tünet nem volt. Az esetleges beágyazódás napján fejfájásom volt minden reggel 3-4 napig,majd eljött a nem várt napja. (Lehet nem volt köze hozzá a fejfájásnak.) Szóval nem jött meg az esedékes napon,azóta sincs tünetem. A nem várt napján nagyon mindjárt megjön érzésem volt,aztán elmúlt és most néha érzek egy kicsi jobb oldali feszülést,szurkálást de nem vészes. :)
Az nálam is én is ennék,de csak 1-2 kanálig jutok el,és utána rosszul vagyok a kajától,meg a szagától. Vicces de tegnap 3 hamburgert ettem meg,én csináltam,és semmi ízét nem éreztem,a párom szerint olyan sós lett h 4 liter üdítő kellett hozzá,de hát én nem gondoltam,mert nem éreztem az ízét,én még raktam volna bele sót,de se a húsnak,se majonéz,ketchup semminek nem volt íze,az én szám és ízlelőbimbóim szerint :D :DDDDD Utána viszont mentem hányni mert nem bírta a gyomrom.
:)))
Hm...akkor mégsem jó ,én csak azért mondtam mert jobb szerintem mint kihányni mindent amit megeszel. :/
Nem akartalak ezzel megbántani. :)
Igen az lesz majd veszek valamit utána kérdezek melyik lenne a legjobb köszönöm :)
Drukkolok neked,hogy a következő teszted már pozitiv legyen!
3 gyerekes anyuka
Köszönöm!!!!!!!! Jahj Lányok olyan ideges vagyok,ami nem jó ha baba van ,de a páromat áthelyezték. Ami azt jelenti,hogy havi 100 ezret fog keresni :( Nekem nincs munkám 4 hónapja,mert befuccsolt a cég ahol dolgoztam. Mivel volt anno vállalkozás anyuéknak ami 5 éve sajnos csődbe ment,így nem dolgoztam papír szerint,csak ott,feketén.Jó nagy hülyeség volt.
Azóta 8 hónapot dolgoztam ennél a cégnél,sehova nem sikerül bekerülni,nincs munka. Anyósomnál élünk,még a lakás nem jött össze,mert hitelt nem szeretnék felvenni. Szóval ha most baba van akkor egyben boldogság mert 3 éve szeretnék,de most miből lesz megoldva az élete,életünk. :((((( Reggel tesztelek azért :) Örülnénk neki de most kicsit gondba is lennénk,szülői segítség nincs. :/ Jah és még egy hír lehet a hugom is terhes. :D neki is 4 napja,hogy nem jön meg,ő hnap után tesztel. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!