Lányok tudnátok mondani valami biztatót? Ha jó ha rossz, csak valamit.
Sziasztok.
4 napja késik a menstruációm (dec. 9.,jan. 8., jan. 30.-ekkor volt meg). A fura az,hogy eddig mensi előtt mindig éreztem ha meg akar jönni(furán hányinger,hasmenés,hasszurka,szédülés,mellfájdalom). Most az ovu óta semmi tünet nem volt. Az esetleges beágyazódás napján fejfájásom volt minden reggel 3-4 napig,majd eljött a nem várt napja. (Lehet nem volt köze hozzá a fejfájásnak.) Szóval nem jött meg az esedékes napon,azóta sincs tünetem. A nem várt napján nagyon mindjárt megjön érzésem volt,aztán elmúlt és most néha érzek egy kicsi jobb oldali feszülést,szurkálást de nem vészes. :)
Megcsináltam de még olyan semmike,negatív. :( Nem keseredek el mert tudom,vagyis érzem,hogy baba van a dologban.
Lehet,hogy befolyásolta az is,hogy:
1.Reggeli kávé(nem kevés),kaja. Bár ez így fura lenne,de lehet.
2.Ha mondjuk mégsem 26 naposnak veszem a ciklusom,hanem 28nak akkor tegnap óta nem jött meg és korai volt.
3.Olcsó teszt,lehet nem jó. Bár ez is olyan,hogy olcsó nem olcsó,ki kell mutatnia.
4.25-ös érzékenységű volt csak és lehet 10es kellett volna.
Tehát ennyi,lehet nincs baba,lehet korai,lehet rossz a teszt,lehet 10es kellett volna. Na de lehet csak álmodozok és 3 év után most hiú ábrándokba ringatom magam. De akk is azt érzem,hogy most sikerült. :( :)
Nekem az első és egyetlen terhes tünetem az volt, hogy nem kívántam a kávét!!!! Pedig óriási kávé ivő vagyok egyébként.
Ikreket szültem.
Csinálj tesztet.
Szia!
Majdnem hasonló cipőben járunk. Nekem is 01.30 volt az utolsó vérzésem, de nálam mindig 26 naposak a ciklusok.
Ma reggel teszteltem, halovány pozitív lett. Ha Nálad nem 26 nappal számolunk, akkor simán belefér a mai negatív, és majd csak pár nap múlva lesz 2 csíkos a teszted.
Én mindenesetre nagyon szurkolok!
Majd írj eredményt!
Szia!!!!! Nagy nagy gratula!!! :) Am igen elvileg 26 nap,de most már végképp nem vagyok biztos benne,hogy megvan az 26 lehet h 28 de akk is annak is tegnap lett volna ideje. :) Am ha megfigyeled magad nincs ott a köldököd alatt kb. 5 centire ilyen buborékszerűséged? :D Olyan mintha kis buborékok jönnének mennének ? :D
(nekem semmi olyan tünet nincs ami mensire utalna,nem kívánom az édeset sem,pedig szoktam,se hasfájás nincs olyan mensiszerű,ezért sem értem,hogy lehet negatív mert én megvagyok győződve h baba :D egyszerűen vhogy most érzem 3 év után,hogy sikerült :) De tesztelek 2-3 nap múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!