Lányok tudnátok mondani valami biztatót? Ha jó ha rossz, csak valamit.
Sziasztok.
4 napja késik a menstruációm (dec. 9.,jan. 8., jan. 30.-ekkor volt meg). A fura az,hogy eddig mensi előtt mindig éreztem ha meg akar jönni(furán hányinger,hasmenés,hasszurka,szédülés,mellfájdalom). Most az ovu óta semmi tünet nem volt. Az esetleges beágyazódás napján fejfájásom volt minden reggel 3-4 napig,majd eljött a nem várt napja. (Lehet nem volt köze hozzá a fejfájásnak.) Szóval nem jött meg az esedékes napon,azóta sincs tünetem. A nem várt napján nagyon mindjárt megjön érzésem volt,aztán elmúlt és most néha érzek egy kicsi jobb oldali feszülést,szurkálást de nem vészes. :)
tesztelnék egyet a helyedben.
Drukkolok!
Ma reggel kávéztam,úgy ittam,mintha víz lenne :D De rá 1 órára olyan rosszul lettem tőle,rá sem tudtam nézni és inkább kijött volna belőlem. Tudom korai lenne a terhességi tünet nem is azért mondom.
Tesztet nem merek még,eddig mikor megvettem mindig megjött,szinte már babona miatt nem merek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!