Tudnatok velemenyeket mondani szulessel kapcsolatos elmenyekrol? Kinek volt jo elmeny, kinek volt rossz elmeny?
Én besétáltam szülni a kórházba. :) Aztán nekem is erősödtek a fájdalmaim. Teljesen kitágultam, de a Fiam nem akart lejjebb jönni. Császár lett a vége. Nekem akkor már annyira fájt, hogy csak egy erősebb szúnyogcsípést éreztem az epidurál miatt. Onnantól meg semmit. Hát csoda volt, amikor felemelte az orvos a Drágámat!
Nekem pozitív élmény volt összességében. Most egy sima szülésre "hajtok". :)
Háromszor szültem,mindegyiket természetes úton,fájdalomcsillapító nélkül.Összességében csodás volt,de bizony fájt nagyon. Előfordult,hogy a fájásoktól megszédültem,hányingerem lett,de az is elmúlt.
Az első babámnál 4 napot vajúdtam 10-15 perces fájásokkal,na az kemény volt.
császármetszésem volt de kellemes csalódás összeségében,rosszabra számítottam!
A műtét napja szörnyű de utána már jobb sokkal,most már azt mondom simán mégegyszer!!
1 hónapja szültem, akár már most is újra vállalnám!
Természetes módon bújt ki a babám, nem kaptam fájdalomcsillapítót (eszembe sem jutott kérni). A jósló fájásos-vajúdós szakasz 22óráig tartott, úgyhogy adtak gyorsítót, utána 3,5 óra alatt megszületett a babus.
Tény, hogy volt sok nehéz pillanat, amikor úgy éreztem, kettétörök, szétrepedek, de hála Istennek, mindig pont akkor múlt el a fájás, amikor már elviselhetetlenné kezdett válni. akkor egy percet pihenhettem, aztán jött a következő fájás. Aztán amikor bújt kifelé, akkor már csak látni akartam minél előbb, akkora öröm volt bennem, amikor éreztem a buksiját, meg sorban mindenét kibújni, hogy minden fájdalom elmúlt! Csodálatos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!