Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti leállnátok egy időre a...

Ti leállnátok egy időre a babaprojecttel?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve próbálkozunk már eredménytelenül. Volt már egy korai spontán vetélésem; valószínűleg most is hasonló történhetett, mert kísértetiesen ugyanúgy zajlott minden...

A ciklusom teljesen szétesett, nem is tudom már előre kiszámolni, hogy mikor lenne aktuális, az ovutesztek alapján ugyan a peteérést be tudom lőni- legalábbis az pozitív szokott lenni. Azt hiszem előbb rendezni kellene a ciklusomat -bármennyire is visszalépésnek élem meg- és fel kéne hagynunk egy időre a próbálkozással... Ti is így tennétek? Örülnék, ha tudnátok tanácsot adni, hogy mi segíthetne rajtam... El vagyok keseredve.

2013. febr. 27. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Doki!
2013. febr. 27. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Ne számolgass. Csak csináljátok és kész. Örömből, ne azért, mert mindenképp gyermeket akartok. A baba akkor jön, amikor akar!
2013. febr. 27. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljes nőgyógyászati kivizsgálás, hormonvizsgálat. Lehet, hogy csak valami nagyon egyszerű kis eltérés miatt van ez az egész (TSH, progeszteron...?), amit könnyen lehet kezelni. Semmiképp ne add fel, fel kell keresni egy orvost, közben ugyanúgy lehet próbálkozni. Ha volt egy (vagy kettő) korai spontán vetélésed, akkor nem az a probléma, hogy nem tudsz teherbe esni. Érdemes endodokit felkereni. Sok sikert kívánok.
2013. febr. 27. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb, ha nem AKARSZ babát, hanem csak egyszerüen nem védekeztek és akkor vagytok együtt, amikor jól esik, minden TERV nélkül. Igy sokkal nagyobb esély van babára, ha lazák vagytok és CSAK élvezitek a szexet.
2013. febr. 27. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Mi a "teljesen szétesett"?

De akárhogy is, ha 1 év után nem sikerült és vetéltél is, mindenképp érdemes kivizsgáltatni magatokat. Ha meg úgy érzed, pihenőre van szükséged, akár csak lelki okokból, akkor beszéljétek meg.

2013. febr. 27. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
én nem adnám fel. nekem 6ével ezelőtt volt spontán vetélésem és átunna tavaly jött össze a babóca már alig várjuk az áprilist. pedig minden rendben volt mind kettőnkkel. a végén már feladtuk azt már nem is úgy áltunk a dologhoz hogy most akkor baba legyen. elfelejtettük a dolgot csak élveztük az együttléteket az össze jött.
2013. febr. 27. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:

A vetélés miatt valóban érdemes lenne egy jó endokrinológust felkeresni. Bár ha a 2. csak valószínüsíthető, de nem biztos, akkor az előző lehetett szerencsétlen véletlen is, aminek nincs komoly oka. De amúgy nem a babaprojekttel kellene "leállni", hanem arról, hogy a szeretkezés babaprojekt legyen.

Ha kivizsgálás kedvező eredménnyel zárul, és nincs semmi gond, akkor hagyd a fenébe az ovutesztet, a számolgatást, a peteérésed figyelését. Erről "állj le" elsősorban, a többi már menni fog magától.

2013. febr. 27. 19:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat! Kivizsgálás folyamatban. Azt már tudom, hogy hormonálisan nem ideális minden, de nagyon nagy bajok azért nincsenek. Egyebekben igazatok van! Megfogadom a tanácsaitokat!
2013. febr. 28. 09:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm a hozzászólást/tanácsot! Esetleg le tudnád írni, hogy konkrétan milyen gyógynövényekre gondolsz? A cickafark/ palástfű kombinációról már hallottam -most fogom kipróbálni majd. Hallottam a barátcserjéről is -én premens tabletta formájában gondoltam, hogy elkezdem majd. Ott vagyok kicsit elakadva, hogy ezeket lehet-e együttesen is alkalmazni, vagy válasszak ki egyet közülük? Ha igen, melyik lehet a jobb? Vagy ha neked van valami más, bevált ötleted, akkor megosztanád velem?
2013. márc. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!