Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leállnátok-e egy kétgyermekes nővel? 30 fölöttiek véleményét várom.
30
Nem társat keresek itt, csak kíváncsi vagyok, mivel ma lett a fejemhez vágva, hogy két gyerekkel már úgysem kellenék senkinek.
Akinek így nem kellenél, az nem gondolja komolyan. :)
Amúgy hogy nézel ki? És mi a véleményed a fiatalabb pasikról?
Az attól függ.Az a férfi akinek még nincs családja,alapítani akar családot,nem pedig készen kapni.Gyereket akar nemzeni a saját génjeivel,nem pedig készen kapni gyerekeket akikhez tulajdonképpen semmi köze sincs.
A másik típus az elvált férfi,akinek már nincs vesztenivalója,ő már túl van a teremtésen és így könnyebben elfogadja más gyerekét.Ennél a típusnál jóval nagyobb az esélyed,mint az előzőnél.
ha van pénzed, pénz nélkül soha, tapasztalat:D
17F
jah bocs csak most olvasom, hogy neked van 2 gyereked:)
de ettől még a véleményem megmarad
Használt babakocsi!
173 cm, 63 kg, szőkésbarna félhosszú hajú, zöld szemű vagyok. Eddig nem volt fiatalabb férfi az életemben, de szerintem nem lehet akadály a kor, ha jól megérti egymást az ember a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!