Véleményeznétek?
Figyelt kérdés
Reggel (10környékén) 37.1 volt a hőm utolsó mensi után 10.napon vagyok ma, szombat hajnalban csináltam egy tesztet (párom kérésére,mivel volt egy fölösleges, így úgy volt vele,hogy csináljam meg,ne tartogassuk)hát én meg is csináltam és szinte láthatatlan,de egy nagyon nagyon halványka kis csík jelent meg (időn belül). Szerintetek?Egyébként semmi "jelét" nem érzem.Töltöttem már fel képet a tesztemről,mindenki negatívnak látta itt Gyakorin... ha valakit érdekel felteszem ide is.2013. febr. 24. 17:45
21/24 anonim válasza:
Kérdezném a kérdezőt:)) Te mikorra várod a nem vártat?
És a többiektől pedig azt kérdezném hogy a ciklusba bele tartozik az a nap is mikor utoljára meg jött.PL Nekem február 14-én jött meg utoljára. Akkor ma hányadik napon járok pontosan 10 vagy 11?
22/24 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, beleszámít az a nap. Mikor megjön, az az 1. nap, tehát ma a 11. ciklusnapod van.
23/24 anonim válasza:
Köszönöm 22:)) Akkor elméletileg 27-én lenne pete érésem?
24/24 A kérdező kommentje:
nekem még 11napom van a mensi-ig....
2013. febr. 27. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!