Szerintem nem jól húzta be, én ezen egyenlőre nem látok peteérést!
Hiába kezdett el emelkedni a 14. napon, nem maradt fent! Sőt még az alaphő alá is leesett!
Köszi a válaszokat - szerintem is elég 50-50%, nem egyértelmű, és az is fura, hogy ennyire cikkcakkos volt az elején. Egy görbém sem nézett még ki így (ilyen csúnyán), és még nem voltam terhes.
Egyszer sem volt még leesésem, hanem stabilan volt luteálisban 36.8, aztán mégsem voltam terhes.
37 nem tudom mikor voltam utoljára.
Kedves második! Van esetleg linked a terhes görbédhez?
Gondolom, ha csoda folytán sikerült, akkor a leesés esetleg lehet beágyazódás, és az a kérdés, hogy a továbbiakban fenn marad e 37nél. (???)
Ment a pont mindkettőtöknek, mert örülök, hogy megírtátok a véleményeteket!
Én dec. 16-ra nem várom. Fájdogál a hasam és érzékenyek a melleim, viszont ma 1 tized fokkal kevesebbet mértem hőt, mint tegnap és előtte, nem tudom ez normális-e, hogy nem felfelé megy. Így is az eddig mért legmagasabb hőm 36,9 volt. Próbából már mértem napközben, akkor általában 37 fölött van. Neked legalább emelkedett az értéked, ez jó jel lehet. :) Megy a drukk! :) Majd írj, hogyan alakulsz.
Köszi, hogy szorítasz nekem. :)
Ti mióta szeretnétek babát? És mióta vezettek hőt?
Mi több min 2 és fél éve várjuk első babánkat, de csak 1 éve tudják mi a konkrét bajom, kezelés alatt állunk, a páro vitaminkúrán van, én meg tiroxint szedek, Merckformin XRt és Norprolacot is (na meg Elevitet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!