Véleményeznétek?

Figyelt kérdés
Reggel (10környékén) 37.1 volt a hőm utolsó mensi után 10.napon vagyok ma, szombat hajnalban csináltam egy tesztet (párom kérésére,mivel volt egy fölösleges, így úgy volt vele,hogy csináljam meg,ne tartogassuk)hát én meg is csináltam és szinte láthatatlan,de egy nagyon nagyon halványka kis csík jelent meg (időn belül). Szerintetek?Egyébként semmi "jelét" nem érzem.Töltöttem már fel képet a tesztemről,mindenki negatívnak látta itt Gyakorin... ha valakit érdekel felteszem ide is.
2013. febr. 24. 17:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha rendesen meg volt és ezt a tesztet is figyelembe veszem akkor 99.9%, hogy nem vagy terhes.
2013. febr. 24. 18:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem sem vagyok az,csak hirtelen meglepődtem mikor megláttam...
2013. febr. 24. 18:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Nincs ezen a teszten semmi!!!!
2013. febr. 24. 18:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Kerestem neked egy halvány tesztet. Na ez extra halványak számít, de legalább tényleg van ott valami. A tied ezt meg sem közelíti. 11679 -es hozzá szóló

[link]

2013. febr. 24. 18:23
 15/24 A kérdező kommentje:

Találtam egy tesztet,ez dettó olyan mint az enyém élőben...

A képen bevallom én sem látom,de ahogy a kezemben tartom annyira látszik mint ez a teszt a képen.

[link]

2013. febr. 24. 18:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Ezen az utolsó képen tényleg látszik halványan, de a tiéden semmi. Szerintem sem vagy terhes, majd most próbálkozzatok.
2013. febr. 24. 18:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha az előző mensid teljesen normális volt biztos nem vagy terhes. Csinálj egy új tesztet, de szerintem a peteérésedet jelzi ki a teszt nem a terhességedet. Amit feltettél kép az messze nem olyan mint a te eredeti képed. De minden kételyed elmúlik ha csinálsz egy új tesztet hisz napról napra erősödnie kell a csíknak. Lehet késői peteérésed volt a mensi előtt és valóban terhes vagy, de egyenlőre ne áld bele magad. Ha a második tesztet is pozitívnak látod érdemes lenne dokihoz menni, mert a vérzés bezavarhatott a babának.
2013. febr. 24. 18:31
 18/24 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudunk próbálkozni,mert a párom 30000Km-re dolgozik tőlem és most kellett visszamennie pont mikor ovum lesz és ez így lesz folyton,tehát nekünk elég nehéz lesz összehozni.:( 2hetet kint van 2hetet itthon és egy jóideig pont úgy jön ki,hogy akkor jön haza amikor megjön,tehát egy hét elmegy a mensimmel a második héten tudunk csak együtt lenni,de akkor még nincs peteérésem sem...:(
2013. febr. 24. 18:35
 19/24 A kérdező kommentje:
bocsi, egy 0-val kevesebbet akartam írni...(Norvégiában van)
2013. febr. 24. 18:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor kitartást! Próbálkozni kell még az utolsó percekben is amikor itthon van, mert hátha kihúzzák addig a katonák. De ha más nem majd ha szabin lesz akkor összehozzátok. (Esetleg elmehetnél dokihoz, ő adna valami bogyót amitől meghosszabbodna a ciklusod és utána már aszerint jönne meg.) Én az esküvőm napján mensiztem volna, kaptam bogyót és így 2 héttel elcsúszott a mensim. Azóta a szerint jön meg.
2013. febr. 24. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!