Melyik teszt mutatott neked sotetebb csikot, amikor az x-epil vagy barmi halvany volt?
Figyelt kérdés
Szombaton, vasarnap es ma x-epillel teszteltem pozitivakat. Egyertelmu, de halvany es nem latom hogy erosodne. Egyetlen elteres hogy az elso kb 10 perc utan, a masodik 5 perc utan, a mai azonnal jott ki. Bar felek azert, mert mar tudom mit kell nezni. Tegnap parom hozott egy predictort. Gyakorlatilag negativnak latszott amig szet nem szedtem. Vegulis ez is egyetelmu poz, de halvanyabb az osszes x-epilnel... Legyszi segitsetek!2013. febr. 18. 07:22
1/10 anonim válasza:
Ha mar van egy pozitív, minek a tobbi? Sosem értettem....
2/10 anonim válasza:
qupido teszt a legérzékenyebb .Én is így voltam a tesztekkel reggeli vizeletből,ezt ugyanaznap este néztem és nagyon erős volt.
Általában nincs a patikába de ha most felhívod őőket max holnap reggelre hoznak neked.ESETLEG ha Százhalombattán laksz ott mindig van az sztk patikába.
3/10 anonim válasza:
Nekem ilyenek lettek a tesztjeim, gyakorlatilag egymás utáni napokon készültek, nem lett egyik sem egyforma erős, de azóta már 19 hetes kismama vagyok. Úgyhogy ne izgulj, ha kétcsíkos, akkor tuti ott van a babóca:)
4/10 anonim válasza:
Minek ennyit tesztelgetni? Egyértelműen kimutatta, hogy terhes vagy. Örülj, és ne kattogj a csík erősödésén, az tök lényegtelen. Gratulálok!
5/10 A kérdező kommentje:
Csak mert annyira halvanyka volt... Es parom nem meri elhinni dolgot, hatha nem marad velunk. Es ez rossz nekem, mert arrol almodoztam masfel eve, hogy egyszer poz lesz a teszt es kigrunk a borunkbol. Es most meg ezen aggodunk. Szoval szerettem volna latni, h minden rendben es jo eros a teszt es a baba, h felszabadulhassunk vegre
2013. febr. 18. 10:46
6/10 anonim válasza:
Várjatok pár napot az újabb teszteléssel, akkor már szép erőset kell mutatnia. Viszont attól, hogy erős a 2. csík, még ugyanúgy lehet baj, és nem marad veletek. De ne gondolj erre, gondolkodjatok pozitívan.
7/10 anonim válasza:
A qupido, sem a Valentin (10-esek) sosem volt nekem erős, sőt, csak a menzi kimaradása után lett pozitív.
A jól erősödő teszt a Clearblue, Corax Be sure, a digitális cb pedig egyértelmű.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálok türelmes lenni, ha nem bánjátok, majd beszámolok! :-)
2013. febr. 18. 18:57
9/10 A kérdező kommentje:
A corax nagyon bevalt, majd leugrik a csik, mig az x-epil meg mindig csak gyenge kozepes... Nem tesztelek tobbet. :-) Koszonom a segitseget!
2013. febr. 19. 07:30
10/10 anonim válasza:
Szerintem se tesztelj többet, babás vagy, gratulálok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!