Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki babas volt...

Van itt olyan aki babas volt de a teszt joval a nem vart utan mutatott pozitivat?

Figyelt kérdés

Egy hete kellett volna megjonnie. Szerencsere nem jott! Volt egy idon tuli pozitiv tesztem ... Es egy idon beluli nagyon halvany pozitiv is. Viszont emelett kb 4 negativ. Most 2 napja mar nem mertem tesztelni. Holnap fogok! Lehetseges, hogy baba lesz?

Nektek mennyivel a nem vart utan lett eloszor pozitiv?

2012. dec. 30. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

nagyon sok ilyen eset létezik

nekem sajnos 1 hét késés után megjött :(

én is utánakérdeztem ezeknek a dolgoknak hallottam olyanról hogy vkinek 3 hét után mutatta ki

de drukkolok neked hogy pozitív legyen :))

2012. dec. 30. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem ma 2,5 hét késés után lett a gabriel nagyon halvány pozitív
2012. dec. 30. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt után 2héttel lett erős +. 26hetes vagyok ma:)
2012. dec. 30. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2012. dec. 31. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem annyira nem későn,de három nap késés után,esti teszt nagyon halvány volt,az is csak vagy 10 perc után.
2012. dec. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!