Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nappal a nemvárt előtt...

Gutiné P Mária kérdése:

4 nappal a nemvárt előtt pozitivat teszteltem, tényleg az ikreket előbb mutatja ki a teszt? Clostylbegitet szedtem.

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem mutatta ki előbb. Az UH-n is csak a 8. héttől látszott, hogy ketten vannak.
2012. nov. 19. 13:48
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem 3-an mondták,hogy pozi,pedig nem számitottam rá,bár én még nem voltam orvosnál
2012. nov. 19. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez volt éppen tavaly mikor terhes lettem. Szedtem a clostyt és mensi előtt 4 nappal este hétkor pozi lett a teszt, meg is lepődtem rendesen. Nekem is az ugrott be lehet ikrek lesznek.

Aztán kiderül csak egy baba lakik benn.

2012. nov. 19. 14:09
 4/11 A kérdező kommentje:
én 4 óra körül csináltam.
2012. nov. 19. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Kérlek, mutasd meg a tesztedet!

Köszi :)

Hányadik dpo-n lett pozi a teszted?

2012. nov. 19. 14:22
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi. tesztet sajnos nem tudok mutatni, mert kitöröltem a gépből, nem akartam,hogy férjem észrevegye, meglepi lesz neki. asszem kb a 18-on,szombaton csinálok még egyet azt mutatom ha akarod.
2012. nov. 19. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem ikreim vannak. Én a nemvárt napján teszteltem először és már akkor iszonyatosan erős lett a csík. Lehet, hülyeséget írok, de lehet, hogy az erősségen lehet látni az esetleg "duplázódást".
2012. nov. 19. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerkőcöt a nem várt előtt 4 nappal mutatta a teszt, mégsem volt ikerterhesség egyik sem. Szerintem egyénre is jellemző, hogy milyen ütemben termelődik a HCG. Inkább legyen erősebb, az a biztos!!:-)
2012. nov. 19. 15:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Gratula az utolsó 2 válaszolónak! nekem halványan látszik, de ott van a csik, még barátnőmnek is megmutattam, hátha csak beképzelem. Pár nap múlva már biztos erősebb lesz. Hogy ikrek-e azt meg majd az orvos megmondja.
2012. nov. 19. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
5 nappal mensi előtt, délutáni pisiből pozit teszteltem, és csak egy baba volt!
2012. nov. 19. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!