Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már úgy valaki, h csak...

Járt már úgy valaki, h csak jóval a nem várt kimaradása után mutatott a teszt pozitivat, mindaddig negativ volt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 11:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

OKtóber 8 volt az utolsó menstruációm, rendes 28 napos ciklusokkal, ennek ellenére a teszt először november 24-én lett pozitív.

A baba az utolsó menstruációnak megfelelő korú volt, a doki nem talált magyarázatot rá, hogy miért nem volt pozitív a teszt:)

Mondjuk sokat nem csináltam, csak kettőt, egyet november 8-án, 3 napos késésnél, aztán egyet 19-én, amikor már 2 hete késett. Be is jelentkeztem a dokihoz, hogy nem jön meg, de a tesztek negatívak, adott is időpontot november 26-ra, de kérte, hogy előtte 1-2 nappal még csináljak egy tesztet. Na az pozitív lett, de úgy, hogy a kontrollcsíknál gyorsabban jött ki a tesztcsík, és kb. kétszer olyan erős volt:D

De ez elég egyedi eset, a dokim mondta is, hogy neki még ilyen nem volt:)

2012. nov. 24. 11:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Vannak érdekes dolgok,gratulálok a babához:) Én most tartok a 2. 3. nap késésnél és ma negativ volt a teszt. Érdekel,h más is járt e igy. Köszi a választ.
2012. nov. 24. 11:50
 3/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm, már 3 éves:D

Drukkolok neked!:)

2012. nov. 24. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt után egy héttel sem mutatta kis, úgyhogy nem is foglalkoztam vele, kb egy hét múlva, amikor émelyegni kezdtem, akkor csináltam egy új tesztet, ami pozitív volt :)

Azóta már 8 hónapos nagylány...épp itt szunyál mellettem:)

2012. nov. 24. 12:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Biztatóak a válaszok,köszi:) De azért nem élem bele magamat annyira.
2012. nov. 24. 12:09
 6/15 anonim válasza:

én most vagyok így vele hogy nov 13 án kellett volna megjönnie és 15 én csináltam egy tesztet ami negatív volt de ugyan ugy rosszul voltam mint eddig és elmentem most 21 én orvoshoz aki azt mondta most már lát egy halvány pozitií csikot de 2 hét mulva menjek vissza addigra biztos erosebb lesz és én 22 én csináltam egy tesztet hogy megnyugodjak hogy tuti baba van és kijött rögtön a második csik ugyhogy most már biztos vagyok abban hogy baba van csak azt nem tudom egyenlore mennyi idos vagyok mert dec 6 án kell menjek vissza :)

remélem neked is össze jött a baba :)csak még nem tudod :)

2012. nov. 24. 20:41
 7/15 anonim válasza:
szia nekem a nemvárt utan ket hettel mutatta ki addig mindig negat mutatott,ugy hogy ne keseredj.
2012. nov. 25. 06:50
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor még nem adom fel,azóta se semmi,pedig mindig pontos szokott lenni,remélem nem vmi más gond van.
2012. nov. 25. 09:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél a nem várt utáni 5. napon lett csak pozitív a teszt, pedig ikrek fogantak, és állítólag akkor gyorsabban emelkedik a HCG. Hát nálam nem.

Most megint úgy vagyok, hogy a nem várt utáni 5. napon tartok, negatív tesztekkel... remélem, megint bejön végül...

Sok sikert neked is!

2012. nov. 25. 23:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor kb ugyanott tartunk. Neked mennyi a hőd? Szoktad mérni?
2012. nov. 26. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!