Negatív a tegnapi teszt, mégse jön meg?
10.-én kellett volna megjönnie, tegnap délutáni teszt negatív.. Van egy 6 hónapos fiam, szülés után 3 hónappal megjött mivel nem volt tejem.
Vajon mennyi az esélye a negatív teszt ellenére hogy terhes vagyok? Mikor teszteljek újra?
Akkor majd a következő hónap...
Közben rájöttem, hogy jobb is ez így. Nem rég határoztuk el magunkat, még változtatnom kell az életmódomon is, egészségesebben kell étkeznem, hogy több vitamin legyen a szervezetemben és még kevesebb "szemetet" egyek. Erre most döbbentem rá, amikor azt hittem, hogy talán baba van. Most igyekszem jobban odafigyelni magamra és akkor már teljesen felkészülten várhatjuk :)
Sajnálom akinek nem sikerült... Nekem továbbra sem jött meg; ma vagyok a 45. ciklusnapon és még sosem volt így...
Nagyon- nagyon halvány pozitív tesztjeim vannak; de nem akar erősödni, hiába tesztelgetek. :(
Dokinál voltál már? Szerintem menj el, végül is a pozitív teszt az pozitív, ha halvány akkor is. És már elmúltál 6 hetes terhes. Én a helyedben elmennék. Olvastam hogy az alacsony hcg szint akár rosszat is jelenthet. Ne így legyen, de azért szerintem menj el dokihoz.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a kicsihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!